ERDON Helyi hírek

2016.08.04. 17:03

Földalatti szeméttárolók

A váradi önkormányzat megrendelésére augusztus 4-én elkezdtek kialakítani hidraulikus rendszer alapján működő földalatti szeméttárolókat.

A váradi önkormányzat megrendelésére augusztus 4-én elkezdtek kialakítani hidraulikus rendszer alapján működő földalatti szeméttárolókat.

Az első hármat az Aluminei és a Carpați utcák kereszteződésében, az Aluminei és a Sf. Apostol Andrei utcák kereszteződésénél (a templom mellett), valamint a Xenopol és a D. Pompiliu utcák környékén szerelték fel. A beruházás finanszírozója a RER Ecologic Service köztisztasági vállalat, mellyel múlt év májusában hosszabbított szerződést a Polgármesteri Hivatal, azzal a feltétellel, hogy 850 ezer lej értékű fejlesztési tervet valósít meg, melynek részét képezik ezek a létesítmények is. Ez a befektetés közel 630 ezer lej értékű (áfa nélkül) és 10 platformot csinálnak, melyek összesen 40 konténer befogadására alkalmas. Lesznek még ilyenek a Călinului sétány 5–7. számnál, a Leonardo da Vinci utca 24B-nél, 33. és 11. számnál, a Peneş Curcanul utca 24. számnál kettő is, a Zidarilor sétány 2. számnál, a D. Pompeiu 7. számnál, az Aluminei utca 2. és 7. számnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!