ERDON Helyi hírek

2016.08.31. 10:03

Egyszerűsítik az ügymenetet

A személyi igazolvány és a közlekedési bírság befizetését igazoló dokumentum elektronikus másolatát is elfogadja a rendőrség.

A személyi igazolvány és a közlekedési bírság befizetését igazoló dokumentum elektronikus másolatát is elfogadja a rendőrség.

A rendőrség az ügymenet meggyorsítása és egyszerűsítése végett bizonyos dokumentumok másolatát is elfogadja a továbbiakban. Például, aki igazolásokat igényel a rendőrségtől, annak elég a személyi igazolványát elektronikusan másolt (szkennelt) formában eljuttatni a rendőrségre, ugyanígy elég a közlekedési bírságok befizetését igazoló nyugta másolatát beküldeni. Utóbbit a területileg illetékes hatóságnak kell elküldeni annak saját e-mail címére, vagy a megyei hatóságnak az

oug41.2016.sr@bh.politiaromana.ro villanyposta címre.

Ugyanakkor az erkölcsi bizonyítvány (cazier juduciar) kiállításért sem kell ezentúl 2 lejes okmánybélyeget vásárolni. Az erkölcsi bizonyítvány igényléséhez szükséges információkat a cazier@bh.politiaromana.ro címen lehet kérni. A Bihar megyei rendőrség közérdekű információit a ezen  címen lehet elérni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!