ERDON Helyi hírek

2016.07.19. 12:27

Vakációs bibliahét Nagyvárad-Réten

Ezen a héten zajlik a vakációs bibliahét a Nagyvárad-Réti Református Egyházközségben. Az alkalmakra várják az óvodás és általános iskolás korú gyermekeket.

Ezen a héten zajlik a vakációs bibliahét a Nagyvárad-Réti Református Egyházközségben. Az alkalmakra várják az óvodás és általános iskolás korú gyermekeket.

A korábbi évek hagyományához híven a Nagyvárad-Réti Református Egyházközségben idén is megszervezik a vakációs gyermek-bibliahetet július 18–24. között, melynek témája a Kosaramba fonom dicséreted. A naponta 9-től 12 óráig tartó alkalmakra szeretettel várják az óvodás és általános iskolás korú gyermekeket, akik minden nap a kerettörténet után egy-egy bibliai történetet hallgatnak meg, és nem maradhatnak el a bibliai történetekhez kapcsolódó, valamint egyéb kézműves foglalkozások és a játék sem. A gyermekekkel a hét során Gergely Natália vallástanárnő, Szomor Abigél és Szomor Attila lelkipásztorok, Takács Péter és Takács Zoltán tanárok foglalkoznak, az énektanuláshoz pedig az élő zenét Márkus Zoltán kántor és néhány fiatal biztosítja. A napi foglalkozásokon a Csillagocska óvoda egy-egy óvónénije is besegít, ők különböző játékokra is megtanítják a gyerkőcöket. Természetesen minden nap uzsonnát is kapnak a kicsik, amit a nőszövetség biztosít számukra. A vidám, tanulásban, kézimunkában és játékban gazdag alkalmakra a következő napokon is várják a gyerekeket.

P. Nagy Noémi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!