ERDON Helyi hírek

2016.05.30. 12:55

Előttem legyen mindig út

Önfejlesztő, motivációs zenét ad elő péntek este Bagdi Bella magyarországi művész Nagyváradon, a Posticum központban, a Teiului u. 26. sz. alatt.

Önfejlesztő, motivációs zenét ad elő péntek este Bagdi Bella magyarországi művész Nagyváradon, a Posticum központban, a Teiului u. 26. sz. alatt.

Gyógyító zene, boldogság zene – az Erdélyből elszármazott Bagdi Bella éneke leginkább ezekkel a szavakkal jellemezhető. Sokaknak az élete megváltozik a zenéje által, előhívja és felerősíti a pozitív érzelmeket, megerősít, inspirál, bátorít – azaz mindent egybevetve hozzájárul ahhoz, hogy jól érezzük magunkat és kioldódjon belőlünk minden negatív feszültség.

Boldogságprogram

Az énekesnő 2012-ben hozta létre a Jobb Veled a Világ Alapítványt, ami azóta több ezer embernek segít a testi-lelki egészségének megőrzésében. 2015-ben indította el azt a nemzetközi boldogságprogramot (www.worldhappinessprogram.com), amihez eddig már több, mint 30 országból csatlakoztak, és a világon több száz Boldogságklubot működtet. Bella célja, hogy felhívja az emberek figyelmét a lelki egészségvédelem fontosságára és gyakorlati utat mutasson, hogyan növelhetjük a boldogságszintünket a boldogságtudomány kutatási eredményeinek a segítségével. Magyar nyelven a program itt érhető el: www.boldogsagprogram.hu

Magyarországon Bella kezdeményezésére már több mint 1000 iskolában tartanak Boldogságórákat a pedagógusok (www.boldogsagora.hu) és jelenleg az ELTE Pozitív Pszichológia Laboratórium vezetőjével, Oláh Attila professzorral közösen boldogságkutatásokat végeznek. Bella az első aranylemezes életmódfejlesztő énekesnő.

Lássuk az utat

Pénteken 19 órától Bagdi Bella a Posticum központban (Teiului u. 26. sz.) lép fel. „Ezen az estén olyan útmutatókat kapsz a zenén keresztül, amelyek segítenek egy adott helyzettel kapcsolatos pozitív elvárásaidat megerősíteni. Legyen szó akár célok eléréséről, elengedésről, gyógyulásról, bármiről, ami most fontos neked.” – vallja a művésznő – s ez már csak azért is jelentőségteljes, mert  „aki látja maga előtt az utat, az új szintre emelkedhet”. A nagyváradi koncerten a művésznő románul is elismétli majd a szöveget.

A koncertre elővételben a jegyek diákok számára 15 lejbe, felnőttek számára 20 lejbe kerülnek, a koncert előtt a helyszínen pedig egységesen 25 lejbe. Helyfoglalás a koncert helyszínén lehetséges minden hétköznap 8 és 20 óra között! További információk a www.bagdibella.hu honlapon találhatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!