ERDON Helyi hírek

2016.04.06. 16:55

X-Faktor 2016: Váradon is lesz meghallgatás

Egy év kihagyás után visszatér az RTL Klubra az X-Faktor. Az énekes tehetségkutató showműsorra idén több más erdélyi város mellett Nagyváradon is szerveznek maghallgatást május 6-án.

Egy év kihagyás után visszatér az RTL Klubra az X-Faktor. Az énekes tehetségkutató showműsorra idén több más erdélyi város mellett Nagyváradon is szerveznek maghallgatást május 6-án.

Idén ismét megszervezik az egyik legismertebb tehetségkutató énekes műsort, az X-Faktort. A meghallgatások már javában zajlanak, májusban pedig Erdélybe is megérkeznek a stábtagok.

Az első állomás Nagyvárad lesz május 6-án, pénteken 13–16 óra között, a helyszín pedig a Gekko Pub (Tudor Vladimirescu utca 40. szám). Az esemény Facebook-oldalán olvasható bejegyzés szerint előre jelentkezni nem szükséges, csak majd kezdéskor a helyszínen. Egy rövid, bemutatkozó beszélgetést követően kerül sor a meghallgatásra, a szervezők ezért minden érdeklődőtől azt kérik, hogy vigyenek magukkal zenei alapokat (pendrive-on vagy CD-n), amire énekelni fognak. A produkciót felveszik, a kiértékelésük Budapesten fog megtörténni.

A váradi helyszínként szolgáló Gekko Pub menedzserétől, Posa Tibortól megtudtuk, az X-Faktor részéről keresték meg őket, és természetesen örömmel vállalták, hogy helyet biztosítanak a meghallgatásoknak. Jelenleg úgy tervezik, hogy a teraszon fog erre sor kerülni – értelemszerűen akkor, ha az időjárás is megengedi.

Újabb helyszínek

Váradról amúgy Kolozsvárra fog tovább menni az X-Faktor stábja, ahol ugyanaznap este 21 órától várják az érdeklődőket a Bulgakov & Macskaházban. Ezt követően május 7-én, 18 órai kezdettel Marosvásárhelyen (Jazz & Blues Club), május 8-án 12 órától pedig Csíkszeredában (Cafe Frei) lesznek meghallgatások.

Bővebb információk a versenyről és a meghallgatásokról a http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor oldalon olvashatók, illetve a +3630–364–3500 telefonszámon igényelhetők.

Tököli Magdolna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!