ERDON Helyi hírek

2016.04.14. 09:10

Keressük a megye legszebb kisállatát!

A Bihari Napló idén először hirdeti meg háziállat szépségversenyét, melyre már lehet is a nevezéseket küldeni az erdon@russmedia.ro címre.

A Bihari Napló idén először hirdeti meg háziállat szépségversenyét, melyre már lehet is a nevezéseket küldeni az erdon@russmedia.ro címre.

Az nyer, akinek a kedvencét ábrázoló fénykép április 28-áig a legtöbb Facebook-os likeot (tetsziket) gyűjti be!

A versenyre bármilyen háziállattal (kutya, macska, egyéb állat – csigától a kakason át a leguánig bármilyen kedvenc) be lehet nevezni.

Az első három legtöbb like-ot összegyűjtő kisállat gazdája vásárlási utalványt nyer: I. hely – 300 lejes nyereménycsomag; II. hely – 200 lejes nyereménycsomag; III. hely – 100 lejes nyereménycsomag.

A versenyre jelentkezni egy frissen készített, 1 MB nagyságú, a kis kedvencről (esetleg gazdijával közösen) készített fotóval lehet, amit az erdon@russmedia.ro címre kell elküldeni. Az érvényes nevezéshez a levélben fel kell tüntetni az állat és a gazdi nevét, telefonszámát és címét!

Csak azokat a nevezéseket tudjuk elfogadni, amik erre az e-mail címre érkeznek és tartalmazzák a szükséges adatokat!

Jelentkezni a verseny vége előtti utolsó napig, április 27-én délig lehet!

Szavazni április 18-tól lehet, de csak a Bihari Napló által feltöltött fotókra, tetszik (like) formájában.

Szavazni április 28-án 12:00 óráig lehet!

A képeket bármennyiszer meg lehet osztani, de nem kötelező; a képen a gazda megjelölheti saját magát, hogy ezzel is több szavazatot nyerjen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!