ERDON Helyi hírek

2016.03.01. 11:34

Tárlat a börtönben

<p lang="hu-HU" align="left"><span style="font-family: Tahoma, sans-serif;"><span style="font-size: medium;">Egy virág a börtönből címmel tavaszi ihletésű dekoratív tárgyakból szerveztek kiállítást február utolsó napján a Nagyváradi Börtönben. </span></span></p> <p lang="hu-HU" align="left">

Egy virág a börtönből címmel tavaszi ihletésű dekoratív tárgyakból szerveztek kiállítást február utolsó napján a Nagyváradi Börtönben.

A tárgyakat a szabadságvesztésre ítéltek készítették február folyamán a börtönben működő kézműves műhelyekben, többek között quilling és origami technikákkal. A kiállított tárgyakat a börtön alkalmazottai, az intézmény társadalmi integrálás terén tevékenykedő külső munkatársai, a Bihar megyei Nők Egyesületének tagjai, valamint a börtönön belüli képzéssel foglalkozó pedagógusok tekintették meg.

A kiállítás az anyáknak, feleségeknek, nőknek szánt rendezvények, illetve a helyi közösségbe való integrálás elősegítésére irányuló tevékenységek részét képezi, áll a börtön szóvivője által aláírt közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!