ERDON Helyi hírek

2016.03.14. 15:37

Nagyváradon is vetítik a Saul fiát

Péntektől a nagyváradi mozik is vetítik az idén Oscar-díjat nyert magyar filmet, a Saul fiát, melynek fogadtatása igen kedvező volt.

Péntektől a nagyváradi mozik is vetítik az idén Oscar-díjat nyert magyar filmet, a Saul fiát, melynek fogadtatása igen kedvező volt.

A nagy érdeklődést mutatja az, hogy Lotus Centerben működő Cinema Palace-ban a pénteki premieren még egy vetítést be kellett iktatni a programba.

A Saul fia fogadtatása Váradon is kedvező volt, az általunk megszólaltatott mozizók között nem volt olyan, akinek nem tetszett volna a film, bár volt aki az alkotás hatalmas nemzetközi sikere nyomán többet várt, mint amit kapott, mások viszont elragadtatással beszéltek róla. A film vetítési programja egyébként csütörtökig van megadva a két váradi multiplex mozi honlapján (a másik az Oradea Shopping City-ben működő Cortina mozi), és mindkettőben naponta kétszer, délután és este vetítik Nemes Jeles László alkotását. Az esti vetítések iránt nagyobb az érdeklődés, ez kiviláglik az online helyfoglalásokból is, a Cinema Palace-ban a szerda esti vetítésre például már hétfőn szinte minden hely le volt foglalva az interneten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!