ERDON Helyi hírek

2016.01.13. 11:55

Mit mutatnak a kártyák a férfiaknak 2016-ra

Hovorka Andrea kártyajós nézte meg, mit tartogat az új esztendő a férfiak számára. Számukra sem hoz látványos sikereket az új év, de az akadályokat könnyebben veszik majd, mint a hölgyek.

Hovorka Andrea kártyajós nézte meg, mit tartogat az új esztendő a férfiak számára. Számukra sem hoz látványos sikereket az új év, de az akadályokat könnyebben veszik majd, mint a hölgyek.

2016-ban egy új álláslehetőségen fognak gondolkodni, sokan külföldön vállalnak munkát, a család könyörgése pedig nem igazán fog a szívükre hatni.

Több munkahelyen is két kézzel fognak utánuk kapkodni, mindenütt szükség lesz a fiatalokra, ők igazán előnyös helyzetből indulnak, válogathatnak is. Azok közülük, akiknek felsőfokú végzettségük van, több lehetőséget kell számításba vegyenek, s végül is a legelőnyösebb, a legjobban fizetett munkahely mellett döntenek.

A szerelemben a nyár szenvedélyes kalandokat hoz a függetlenek számára. Akik már megtalálták életük párját, próbáljanak megbarátkozni a gondolattal: szerelmük örökké tartó hűséget, holtomiglan-holtodiglan boldogságot és persze karikagyűrűt szeretne.

30 és 40 év között

Megteremtik az alapokat, család, otthon, karrier és mindaz, ami számukra fontos; ebben az évben dől el, hogy hol a határ, milyen messzire terjeszkedhetnek.

Anyagiakban józanul ítéljék meg saját lehetőségeiket, azok, akiknek vállalkozásuk van, nem árt, ha időnként megbeszélik ügyeiket egyik vagy másik családtagjukkal, megbízhatóbb tanácsot adnak és nincs kihasználási szándék, mint az úgynevezett „jóindulatú” ismerősök részéről.

A családra is szenteljenek időt és türelmesen hallgassák végig feleségük panaszáradatát, ha későn érkeznek vacsorára, vagy ha rövidebb nyaralást terveznek a gyerekekkel.

Akik függetlenek, szabadon élvezhetik az életet, sűrű randevúk és bonyodalmas szerelmi ügyek tarkítják majd a nyári estéket.

40 és 50 év között

Ha pénzük nem is fog látványosan gyarapodni 2016-ban, sikerül megőrizni azt, ami van, elkerülik a rossz befektetéseket és váratlan anyagi csőd sem fenyegeti őket.

A lassan járj, tovább érsz elvét fogják követni, így végül is nyugodt, majdnem szerencsés évnek néznek elébe. Pénzügyi döntésekben a körültekintés és a mértékletesség fogja vezetni őket.

Családi életükben sikerül megőrizni a nyugalmat, ha időnként lesznek is félreértések, objektív látásmódjukkal és észérvekkel meg tudják győzni a többieket arról, hogy mi a legjobb követendő irány a különböző problémák megoldására.

Feleségükkel stabil a kapcsolatuk, leszámítva az apró, hétköznapi súrlódásokat, különösebb veszély nem fenyegeti a házastársi békét. Persze lesznek féltékenységi jelenetek, alaptalan gyanúsítgatások, de hát nem zárkózhatnak el minden nőismerős elől, kolléganők mindig lesznek, sőt mi több, egyik vagy másik sűrűn fog mosolyogni rájuk.

50 év felett

2016-ban lazábbra kell engedni a gyeplőt, tegyenek nagyobb hangsúlyt a hétvégi kikapcsolódásokra, az évi nyaralásra, a család mellett eltöltött idő jótékonyan hat mindenkire. Gyermekeik, unokáik számára egyformán fontos a jelenlétük, szükség van a támogatásukra, tapasztalatukat osszák meg a család fiatalabb tagjaival. A közös programok, a hétvégi túrák, a családi összejövetelek mind hozzásegítik, hogy szorosabbra fonják a köteléket a többiekkel, így meg lesz az az előny is, hogy átfogóbb bepillantást nyernek gyermekeik életébe, jobban átlátják majd, hogy esetleg hol vannak rések, elvarratlan szálak vagy fájdalmas sebek, amelyekre egy okos tanács hatásos gyógyír lehet.

Karrierjükben elértek már mindent, ami lehetséges, általános elismerésnek örvendenek és népszerűek is a kollégák körében.

Azok, akik nyugdíjba mennek, élvezzék az ezzel járó előnyöket, foglalkozzanak többet saját sorsukkal, szánjanak időt mindarra, amit az elmúlt években hanyagoltak, egy új fejezet veszi kezdetét és végre azzal is foglalkozhatnak, amit igazán szeretnének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!