ERDON Helyi hírek

2016.01.25. 12:34

Fergeteges hangulatú bál nyugdíjas módra

Nagyvárad- Pénteken teltházas, fergeteges hangulatú farsangi bált szervezett a Partiumi Magyar Nyugdíjasok Egyesülete a Kolozsvári úti római katolikus kultúrotthonban. Tombola és díjazás is volt.

Nagyvárad- Pénteken teltházas, fergeteges hangulatú farsangi bált szervezett a Partiumi Magyar Nyugdíjasok Egyesülete a Kolozsvári úti római katolikus kultúrotthonban. Tombola és díjazás is volt.

Noha péntek délután/este számos párhuzamos rendezvény zajlott, rengetegen vettek részt a Szilágyi Ibolya által vezetett Partiumi Magyar Nyugdíjasok Egyesülete farsangi mulatságán, melynek az idén is a Kolozsvári római katolikus kultúrotthon biztosított helyszínt. Természetesen többen álarcban vagy jelmezbe öltözve jelentek meg, aminek később külön jelentősége volt annak bemutathatóan, hogy a Pásztai Ottó, Lukács László és e sorok szerzője alkotta zsűri értékelte a legfrappánsabb, -ötletesebb megoldásokat. Már maga a jelöltek bemutatkozása igen látványosra sikeredett: a lelkes, buzdító rigmusokat is kiabáló „szurkolók” sorfala által határolva vonultak fel táncolva, incselkedve és kacéran, miközben készültek az okostelefonos és táblagépes képek, felvételek megcáfolandó azt a tévhitet, hogy az idősebb korosztály nem ért a technikához, vagy már nem tud igazán egy jót bulizni.

Díjazottak

Hosszas tanakodás után végül az az ítélet született, hogy a boszorkányt (Hodizsán Éva) illesse az első díj. Második a karácsonyfának álcázott Szabó Ibolya lett, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára a cilinderes, frakkos Szabó Irénke léphetett. Különdíjat érdemelt ugyanakkor a gyilkos motoros krampusz Halász Gyula.

Chvatal Margitnak tombolákat is lehetett vásárolni (valamennyi nyerő volt), a talpalávalóról pedig a Buliszervíz zenekar gondoskodott.

Ciucur Losonczi Antonius

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!