ERDON Helyi hírek

2016.01.28. 11:38

A Transilvania Travel Services immár tizedik éve a Neckermann kitüntetettje

A Transilvania Travel Services, Neckermann partner több mint 10 éve, jó eredményekkel zárta a 2014-2015-ös turisztikai évet.

A Transilvania Travel Services, Neckermann partner több mint 10 éve, jó eredményekkel zárta a 2014-2015-ös turisztikai évet.

A Neckermann az egyik legnagyobb és legkomolyabb turisztikai cég Európában. Ezt bizonyítja a termékek széles skálája, az exkluzív szállodaláncok, és minden évben arra törekszik, hogy a legmesszebbmenőkig megfeleljen a turistáknak és a partnereinek. Tavaly megváltoztatták a cég logóját, a híres N-t, a napsütötte kis szívre Sunny Heart-re cserélték fel - mottójuk: Szívből dolgozunk a turistáinkért.

2016-ban a charter járatok Kolozsvárról, Debrecenből, Budapestről és Bécsből indulnak 26 célállomás felé. A széles termékpaletta bizonyítottan minőségi szolgáltatásokat foglal magában tisztességes árakon. 2016-ban a Neckermann verhetetlen ajánlattal jön, nevezetesen, a REPÜLŐTÉRI ILLETÉK 0 A TELJES NYÁRI IDÉNY ALATT (azokra az foglalásokra érvényes, amelyeket január 31-ig tettek), ingyenes éjszakák - 6 éjszakát fizet, és a hetediket ingyen kapja, 7 = 6.

A turizmus területén szerzett 50 éves tapasztalatával, a Neckermann bővíteni kívánja termékskáláját és kínált szolgáltatásait a turisták számára. A kicsikről sem feledkeznek meg az idén sem, és a Neckermann számos, családokat fogadó szállodát ajánl, ahol külön animátorok foglalkoznak a gyerekekkel, és egész nap különböző tevékenységeket biztosítanak a számukra.

A Neckermann kabalafigurái Lollo és Bernie, kedves figurák és minden gyermek szereti őket. Szeretnénk felhívni a figyelmet néhány olyan szállodára, melyek nagy hangsúlyt fektetnek az animációra, és kizárólag a Neckermann ajánlatában szerepelnek - Hotel Alba Resort és Alba Queen 5*, mindkettő Törökországban, ahol 20% kedvezménnyel várják a vendégeket 2016. február 29-ig, Hotel Stella Palace Krétán , Hotel Mareblue Beach Resort Korfun, és két szálloda Bulgáriában – Hotel DAs Club Sunny Beach és Nessebar Beach Resort.

Az idén először megpróbálják kielégíteni a különleges konyhát kedvelő turisták igényeit is, és egy erre szakosodott szállodát ajálanak nekik Rodosz szigetén, az egyedi dizájnnal rendelkező Casa Cook szállodát, ahol testre szabott szolgáltatásokat kínálnak azoknak a vendégeknek, akiket elkápráztat a modern design, a legújabb divat, valamint a kiegyensúlyozott és egészséges életmód.

Köszönjük, hogy évről évre velünk vannak, és együtt alkotjuk meg a szebbnél szebb vakációkat.

Transilvania Travel Services SRL

410032,Republicii 31., Nagyvárad, Bihar megye

tel:00.40.259.447.071; 00.40.259.476.975

office@transilvaniatravel.ro – jegyvásárlás és szállítás

ibusz@transilvaniatravel.ro – turisztikai ajánlatok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!