ERDON Helyi hírek

2015.12.14. 12:55

Megismételt licit

A nagyváradi Ingatlankezelő megismétli a Ceyrat utcán koncesszióba adandó, összesen 15.120 négyzetméternyi, tizenegy részre osztott terület licitjét, ahol lakóparkot szeretne létesíteni a város.

A nagyváradi Ingatlankezelő megismétli a Ceyrat utcán koncesszióba adandó, összesen 15.120 négyzetméternyi, tizenegy részre osztott terület licitjét, ahol lakóparkot szeretne létesíteni a város.Az első kiírásra mindössze egy ajánlat érkezett, noha a kiírás szerint legalább két ajánlatnak kell lennie. Ezért ismétli meg a licitet ezév december 29-én az Ingatlankezelő. A koncesszióba adás kikiáltási ára 7 lej/négyzetméter/év, a koncesszió időtartama tíz év. Az árverésen való részvételi díj 500 lej, az ajánlatok benyújtási határideje 2015. december 29, kilenc óra, az ajánlatokat a nagyváradi városháza (Szent László tér 1. szám) ügyfélfogadó irodájának 7. vagy 9. számú ablakánál lehet benyújtani. Az érdekeltek két lezárt borítékot kell benyújtsanak: egy külső borítékot, melyben a részvételhez szükséges dokumentumok találhatók, és egy-egy belső borítékot minden megszerezni kívánt területrész esetében, amelynek tartalmaznia kell a koncessziós díjra vonatkozó ajánlatot, és a minimális beruházási költséget. A borítékokat december 29-én egy órakor nyitják ki a városháza kistermében. A Ceyrat utcában tervezett lakóparkban összesen 180 ANL tipusú tömbházlakást, és 728 garzon, illetve egy, két, és háromszobás tömbházlakást építtetne a város. Emellett a lakóparkban jászótereket, parkolóhelyeket, kereskedelmi egységeket, szelektív hulladéktároló helyeket és zöldövezeteket is kialakítanának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!