ERDON Helyi hírek

2015.12.11. 11:14

Kiváló minőségü termékek a teljes körü látásjavitásért: Hoya tükröződésmentesítő rétegek

A Hoya vezető pozíciót tölt be a csúcsminőségű felületkezelések kifejlesztése területén is!

A Hoya vezető pozíciót tölt be a csúcsminőségű felületkezelések kifejlesztése területén is!

Az emberek tekintete nagyon árulkodó lehet. Kivéve, ha tükröződésmentesítő réteg nélküli szemüveglencsét visel; ebben az esetben, ugyanis, nem az illető tekintete ragad meg bennünk, hanem a zavaró tükröződések.

Válassza szemüvegére a Hoya tükröződésmentesítő rétegeit, amelyek megszabadítják Önt ezektől a kellemetlen tükröződésektől, és nyugodt tátást, tökéletes védelmet, valamint elegáns megjelenést biztosítanak Önnek!

A Hoya rétegei:

Hi-Vision LongLife UV Control: a Hi-Vision LongLife réteggel kombinálva rendelhető felületkezelés, mely 100% védelmet nyújt a káros UV-sugarakkal szemben

Hi-Vision LongLife BlueControl: a Hi-Vision LongLife réteggel kombinálva rendelhető felületkezelés, mely semlegesíti a digitális eszközök képernyője által kibocsátott kék fényt

Hi-Vision LongLife: a Hoya legújabb fejlesztésű rétege, és egyben a legtartósabb felületkezelés, amely ma a piacon kapható

Super Hi-Vision: szuper karcálló, szuper könnyen tisztítható és szuper tükröződésmentes felületkezelés

Hard Hi-Vision Aqua: vízlepergető tükröződéscsökkentő réteg magas fényáteresztő képességgel

Hi-Vision LongLife

A Hoya legellenállóbb, prémium tükröződésmentesítő rétege

Ön kétségkívül olyan szemüveget szeretne választani magának, amely kényelmes viseletet nyújt majd az évek során. Azonban, bármennyire is próbál vigyázni szemüvegére, az apró karcolások keletkezését nagyon nehéz elkerülnie. A szél fújta homok, az apró balesetek, de még a rendszeres tisztítás is mind-mind sérüléseket eredményezhetnek a lencse felületén.

A Hoya Hi-Vision LongLife rétegének köszönhetően azonban mostantól mindez elkerülhető! Ez a rendkívül erős tükröződésmentesítő réteg a karcolások keletkezésének valószínűségét az abszolút minimumra csökkenti.

A Hi-Vision LongLife réteg legfőbb előnyei:

A létező legtartósabb felületkezelés

50%-kal karcállóbb elődeinél!

Antisztatikus hatás, ami megakadályozza, hogy a por megtapadjon a lencse felületén

Tökéletes tükröződésmentesség

Könnyű tisztíthatóság és optimális átlátszóság még hosszú használat és gyakori, intenzív törölgetés után is

Tartós víz- és szennyeződéstaszító hatás

Tiszta, kontrasztos látás

Elsőrendű viselési kényelem

Biztonságot nyújt még sötétben vezetéskor is

BlueControl

Extra kényelem a digitális világban

Az LCD és LED számítógépek, TV képernyők, okostelefonok, táblagépek és GPS készülékek kék fényt bocsátanak ki (high energy visible light). Annak ellenére, hogy a kék fény önmagában természetes jelenségnek számít – a napfény is tartalmaz kék fényt, illetve segít, hogy ébren maradjunk – túlzott mennyiségben olyan mellékhatásokat eredményezhet, mint a szem megerőltetése és a szemfáradtság.

A Hoya BlueControl egy olyan forradalmi felületkezelés, amely semlegesíti a digitális eszközök képernyője által kibocsátott kék fényt, és így megelőzi a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását.

Előnyei:

Semlegesíti kék fényt, és így megelőzi a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását

Csökkenti a ragyogást, így nyugodt látást biztosít

Kontrasztosabb látást, ezáltal természetesebb színérzékelést biztosít

Mindezekhez adódik még a Hi-Vision LongLife* minden előnye

*A BlueControl a világ legellenállóbb felületkezelésével, a Hi-Vision LongLife tükröződéscsökkentő réteggel kombinálva elérhető.

Milyen módon és milyen mértékben befolyásolja mindennapi életünket a magas energiájú kék fény?

Dr. Varga Klára válaszol: „A kék fény önmagában természetes jelenségnek számít – a napfény is tartalmaz kék fényt, illetve segít, hogy ébren maradjunk –, túlzott mennyiségben azonban mellékhatásokat eredményezhet. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire feltűnő javulás állhat be közérzetünkben, ha megfelelő védelmet választunk a káros kék fénnyel szemben. A BlueControl felületkezelés semlegesíti a digitális eszközök képernyője által kibocsátott kék fényt, így megelőzi a szem megerőltetését és a szemirritáció kialakulását. E szemüveglencse a legideálisabb megoldás tévénézéshez, számítógép használathoz, illetve a tabletből érkező kék fény kiszűrésére. Ráadásul e felületkezelés kivételes tartósságot is biztosít szemüvegünknek, illetve por- és szennyeződéstaszító, vízlepergető, karcálló réteggel is rendelkezik - utánozhatatlanul sokoldalú!”

Mit tehetünk munkahelyünkön a szemfáradtság megelőzése érdekében?

Dr. Varga Klára szakértőnk ismét válaszol: „Egy friss kutatás szerint a szemüvegviselők 83%-a tapasztal a szemével kapcsolatos problémákat a digitális eszközök használata közben. Ez rendkívül magas arány, mégis kevesen tudják, hogy mennyire fontos óránként 5 perc szünetet tartani a monitoros munkavégzés közben. Ez az 5 perc nem csak a test átmozgatása, de a szem pihentetése szempontjából is igen fontos. Mivel szemünk számára nem természetes állapot a közelre történő fókuszálás, érdemes ilyenkor kimenni a szabadba, vagy ha erre nincs lehetőség, legalább kinézni az ablakon. Lehetőleg kényelmes, kb. 10 méteres távolságban elhelyezkedő tárgyakon pihentessük a szemünket, az idegrendszer terhelése ellen pedig védekezzünk speciálisan közeli munkavégzéshez kifejlesztett szemüveglencsével.

Optic Lens

Nagyvárad, Piata Creanga, BL.C80, földszint,

tel: 0259/412660, 0743105118

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!