ERDON Helyi hírek

2015.12.17. 12:49

Az Erdon.ro megjutalmaz karácsonyra!

Az Erdély Online még szebbé teszi a téli ünnepeket az idén.

Az Erdély Online még szebbé teszi a téli ünnepeket az idén.

A karácsonyi ünnepek alkalmával az erdon.ro megjutalmazza hűséges olvasóit! Egy Lenovo Ideapad MIIX 300-as gépet sorsolunk ki azok között, akik részt vesznek nyereményjátékunkon. A jelentkezéseket e-mailben várjuk szerkesztőségünk címére (erdon@russmedia.ro) egészen december 23-án déli 12 óráig. Ebben kérjük adják meg nevüket, címüket és telefonos elérhetőségüket, a tárgysorba pedig írják be: Karácsonyi nyereményjáték. A sorsolást ugyanaznap 14 órakor tartjuk szerkesztőségünkben (Nagyvárad, Dacia 34. szám).

Figyelem! A sorsoláson csak azon olvasóink vehetnek részt, akik lájkolják az Erdon Facebook-oldalát, és megosztják a nyereményjáték hírét.

*A nyeremény pénzre nem váltható és be nem cserélhető. A játékban nem vehetnek részt a Russmedia alkalmazottai és első fokú hozzátartozóik. Az elérhetőségi adatok megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy ezeket a Russmedia Press marketingcélokra felhasználja. Az adatokat bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki másoknak. Fenntartjuk a jogot ahhoz, hogy kizárjuk a sorsolásból mindazokat, akik nem valós e-mail címet adnak meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!