ERDON Helyi hírek

2015.11.10. 13:06

I. Nemzetközi The Game Hip-Hop Táncverseny

A verseny időpontja és helye: Nagyszalonta, november 14., Nicolae Talpos Sportcsarnok, 11 óra.

A verseny időpontja és helye: Nagyszalonta, november 14., Nicolae Talpos Sportcsarnok, 11 óra.

Kategóriák: szóló, duó, csoport (maximum 9 fő), formáció (10 főnél több), minden kategórián belül gyermek (12 évesig), fiatal (13–17 éves), felnőtt (18 évtől) korcsoportok.

Díjazás: az I., II., III. helyek mellett kiosztásra kerül a legjobb fiú, illetve lány táncosnak járó díj (14 év alattiak számára), a legjobb férfi és női táncosnak járó díj (14 év fölöttiek számára), a közönségdíj (a közönség szavazza meg, hogy ki kapja), illetve a zsűri döntése alapján a verseny legjobb koreográfusának járó díj.

A zsűri tagjai: Cosma Levi Lennon – a romániai hip-hop tánckultúra egyik kezdeményezője és mozgatórugója, Elit Hip Hop International zsűritag, aki évek óta folyamatosan jelen van a HHI világbajnokságon bíróként az Egyesült Államokban megrendezendő versenyen; DEDE Diana Pop – a kolozsvári Genessis Táncstúdio alapítója és koreográfusa, országos táncbajnok, láthattuk már a Dansez pentru tine és a România dansează televíziós showműsorokban; Nagy Zita – a Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség érdemes és nívódíjas táncosa, az X-faktor, a Csillag Születik, a Legenda című műsorok tánckarainak tagja, a Nagy Duett 2 egyik táncosa és koreográfusa; Hartmann Gábor – a Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség kétszeresen nívódíjjal kitüntetett táncpedagógusa, az Európa bajnok és kétszeres világbajnok Black Time tánccsapat vezető koreográfusa, a Csillag Születik showműsorból jól ismert Quantum XXL oszlopos tagja és koreográfusa.

A versenyen résztvevő városok: Nagyvárad, Székelyhíd, Temesvár, Marosvásárhely, Arad, Szatmárnémeti, Békéscsaba.

Különleges meghívott: Dadi + tánccsapata Nagyváradról, melynek tagjai mindannyian túllépték a bűvös negyvenedik életévüket, és már rengetegszer sikerült bebizonyítaniuk, hogy az életkor nem lehet akadály még a hip-hop táncnál sem.

Szervező: Infinity Dance Egyesület. A verseny főtámogatója a Nagyszalontai Polgármesteri Hivatal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!