ERDON Helyi hírek

2015.09.08. 12:22

Nyílt nap a tűzoltóknál

A szeptember 13-i Tűzoltóság Napja alkalmából a Bihar Megyei Körösök Katasztrófavédelmi Felügyelőség egy sor tevékenységet szervez.

A szeptember 13-i Tűzoltóság Napja alkalmából a Bihar Megyei Körösök Katasztrófavédelmi Felügyelőség egy sor tevékenységet szervez.

A programok már szeptember 11-én, pénteken elkezdődnek a felügyelőség székhelyén megtartott ünnepélyes üléssel, amelyen megemlékeznek az idők során életüket áldozó tűzoltókról, valamint kitüntetik az arra érdemes tűzoltókat. Szeptember 13-án a Tűzoltóság Napját megünnepelve, 9.30-tól megkoszorúzzák a Bihar megyei tűzoltók szoborcsoportját, 10 órától pedig a felügyelőség mind a 12 alegysége megnyitja kapuit a látogatók előtt. A vasárnap 10-16 óra között zajló nyílt napon a látogatók speciális bemutatókat (tűzoltás, elsősegély nyújtás, műszaki mentés, magassági mentés stb.) nézhetnek meg, valamint közelebbről is szemügyre vehetik a tűzoltó autókat, speciális felszereléseket stb. A felügyelőség munkatársai vasárnap tájékoztató pontokat is felállítanak a felügyelőség székhelyén és a nagyobb váradi bevásárlóközpontokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!