ERDON Helyi hírek

2015.07.20. 15:12

Útvonal-módosítás

A Nagyváradi Helyi Közszállítási Vállalat (OTL) közleményben tudatja, hogy július 22-től a Făcliei utcai munkálatok miatt a 15-ös busz útvonalát elterelik az Emanuil Gojdu tér felől a Kolozsvári út – Seleuşului utca – Dragoş Vodă utca – Mareşal Prezan híd – Făcliei utca – Podgoria útvonalra és vissza a Dragoş Vodă utca- Mareşal Averescu utca – Emanuil Gojdu tér útvonalon.

A Nagyváradi Helyi Közszállítási Vállalat (OTL) közleményben tudatja, hogy július 22-től a Făcliei utcai munkálatok miatt a 15-ös busz útvonalát elterelik az Emanuil Gojdu tér felől a Kolozsvári út – Seleuşului utca – Dragoş Vodă utca – Mareşal Prezan híd – Făcliei utca – Podgoria útvonalra és vissza a Dragoş Vodă utca- Mareşal Averescu utca – Emanuil Gojdu tér útvonalon.A buszok nem fognak megállni az Aleea Ştrandului utcai megállókban, valamint a Făcliei utcai megállók egy részénél. A 15-ös vonalon haladó buszok a Kolozsvári úti és a Mareşal Averescu úti buszmegállókban fognak megállni.

A nagyváradi önkormányzat közleményében tudatja, hogy július 22-én 7–20 óra között aszfaltozás miatt lezárják a Făcliei utcát a Dinamo strand és a Mareşal Prezan híd kettes felhajtója között (körforgalom). A hídon ez idő alatt is lehet majd autóval közlekedni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!