ERDON Helyi hírek

2015.07.01. 15:54

Árusítás-korlátozás

A nagyváradi helyi tanács keddi ülésén elfogadott egy határozat-tervezetet, mely kihágásnak minősíti és megtiltja azt, hogy a terményárusok nem az arra a célra kijelölt állandó vagy ideiglenes árusító helyeken kínálják eladásra termékeiket.

A nagyváradi helyi tanács keddi ülésén elfogadott egy határozat-tervezetet, mely kihágásnak minősíti és megtiltja azt, hogy a terményárusok nem az arra a célra kijelölt állandó vagy ideiglenes árusító helyeken kínálják eladásra termékeiket.Ezzel a határozattal kívánja a város elejét venni annak, hogy a különböző termelők erre nem alkalmas, vagy nem engedélyezett helyen árulják portékáikat. Akik megszegik a most elfogadott rendeletet, 500-1000 lej közötti birságra számítanak, a kihágás megállapítása a nagyváradi helyi rendőrség feladata lesz, döntött a tanács. A most elfogadott határozat leghamarabb a dinnyeárusokat fogja érinteni, vélik a helyi tanács RMDSZ-es tagjai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!