ERDON Helyi hírek

2015.06.11. 11:47

Idén is lesz Napraforgó alkotótábor

A nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel idén is megszervezik a Napraforgó alkotótábort július 20–26. között a váradi Ady Endre Elméleti Líceumban.

A nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel idén is megszervezik a Napraforgó alkotótábort július 20–26. között a váradi Ady Endre Elméleti Líceumban.

A tavaly hagyományteremtő szándékkal elindított Napraforgó alkotótábor iránt olyan nagy volt az érdeklődés, hogy a szervezők egymás után két turnust is indítottak. A múlt évi sikeren felbuzdulva idén is megszervezik az alkotótábort, amelynek ezúttal is lesz második turnusa, ha elegendő résztvevő gyűl össze. A II. Napraforgó alkotótábor részleteiről Herman Ferenc, az esemény főszervezője és Pető Dalma, a dél-rogériuszi RMDSZ körzet elnöke, az esemény társszervezője beszélt június 11-én. Pető Dalma elmondta, hogy a dél-rogériuszi körzet már számtalan gyermekprogramot rendezett különböző alkalmakkor, így az alkotótábor szervezéséhez is örömmel csatlakoztak. Herman Ferenc kiemelte, hogy az alkotótábort július 20–26. között tartják meg, ha az első turnus betelik, és lesznek jelentkezők, akkor indítanak egy második turnust is július 27. és augusztus 2. között.

Műhelyek

Idén is négy műhelyfoglalkozással várják a 6-12 éves gyerekeket az Ady Endre Elméleti Líceumban. Lesz táncműhely Szabó Ágnes táncos vezetésével, zene műhely Kiss Tünde zenetanárnő vezetésével, színház műhely, amelyet Fodor Réka színésznő tart, végezetül pedig idén az angol műhelyt, kézműves műhely helyettesíti, amelyet Pitz Melinda színésznő fog vezetni. A tábor napjain 9-13 óra között három műhely fog lezajlani, 13 órakor közös ebédre kerül sor az Ady étkezdéjében, ezt követően még egy műhelyfoglalkozás lesz 15 óráig. A tábor ideje alatt idén is lesz kirándulás a köröskisjenői Kings Landbe, ahol a gyerekek kipróbálhatják a golfot, vízibiciklizhetnek és lovagolhatnak. Jelentkezni a 0728-970848-as telefonszámon lehet, a tábor ára 160 lej/fő.

P. Nagy Noémi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!