ERDON Helyi hírek

2015.06.08. 17:40

A Keviép Kft. közleménye

A debreceni Keviép Kft. részéről teljes egészében elutasítjuk a társaságunk ellen, a romániai Országos Korrupció Ellenes Ügyészség (DNA) által felrótt vádakat.

A debreceni Keviép Kft. részéről teljes egészében elutasítjuk a társaságunk ellen, a romániai Országos Korrupció Ellenes Ügyészség (DNA) által felrótt vádakat.Társaságunk minden kivitelezési szerződését tisztességes verseny alapján nyerte el, szakmailag igazoltan, a szigorú feltételeknek eleget téve. Megjegyezzük, hogy ennek az ellenkezőjére, egyetlen hatóságnak sem sikerül bármilyen bizonyítékot felmutatni. A pályázatok elbírálási módját jelentős mennyiségű hivatalos dokumentum igazolja.

Úgy tekintjük, hogy egy politikai alapú, más személyek ellen indított eljárásba vonták be cégünket, ezzel alaptalanul csorbítva jó hírnevét. Bízunk a romániai igazságszolgáltatásban, az ártatlanság vélelmének biztosításában, és reméljük, hogy mihamarabb véget ér az ellenünk irányuló eljárás, és nem válunk egy koncepciós eljárás járulékos veszteségévé az addig történő hitelrontás miatt.

A KEVIÉP Kft. Debrecen vezetősége

2015. június 8.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!