ERDON Helyi hírek

2015.05.14. 07:00

Sűrű hétvége az ERA Parkban: amatőr szkander-bajnokság, régiségek vására és ingyenes filmvetítés gyerekeknek

Gazdag programmal várja az érdeklődőket a hét végén a Nagyváradi ERA Park. Nagy kihívást jelent a nagyváradiaknak az az amatőröknek tartandó szkander-bajnokság, melyet május 16-án, szombaton tartanak meg a bevásárlóközpont kupolája alatt, ahol a sportolók teljesítményét Radu Valahu bajnok kíséri figyelemmel.

Gazdag programmal várja az érdeklődőket a hét végén a Nagyváradi ERA Park. Nagy kihívást jelent a nagyváradiaknak az az amatőröknek tartandó szkander-bajnokság, melyet május 16-án, szombaton tartanak meg a bevásárlóközpont kupolája alatt, ahol a sportolók teljesítményét Radu Valahu bajnok kíséri figyelemmel.

A nevezéseket a verseny napján 16 órától fogadják el, maga a verseny 18 órakor kezdődik. A versenyt öt kategóriában rendezik meg: junior - 18 éves korig, felnőttek - 75 kg-ig, 76 és 95 kg között, 95 kg felett; nők (juniorok és felnőttek). Minden kategória első két helyezettje versenyez tovább az ERA Park bajnoka címért. A versenyt az ERA Park a Román Szkander Szövetséggel együtt szervezi, a kupák és oklevelek mellett 3600 lejnyi pénzdíjat is kiosztanak. További információk: http://era-oradea.ro/ro/concurs-de-skandenberg

Nem csak a sport, de a régiségek kedvelőit is várják a hét végén az ERA Parkba: szombaton 10 és 18 óra között az apróságok, csecsebecsék, régiségek iránt érdeklődőnek tartanak vásárt. Várhatóan több mint 30 kiállótónál lehet majd válogatni a bizsuk, bélyegek, érmek, porcelánok, különböző művészeti alkotások között. További információk: http://era-oradea.ro/ro/targ-de-antichitati-4.

Nem feledkeznek meg a legkisebbekről sem, szombaton 11 és 12.30 órától a bevásárlóközpont eseménytermében az Aladdin, vasárnap ugyanabban az órában a Csingiling kalandjai az emberek világában című mesefilmet vetítik. A filmek román nyelvű szinkronnal tekinthetőek meg, a belépés ingyenes.

Az ingyenes filmekről további információk: http://era-oradea.ro/ro/weekend-uri-cu-filme-gratuite-program-2015

Az ERA Park – Nagyvárad a brit Argo Real Estate Opportunities Fund (AREOF) befektetési csoporthoz tartozik, mely Európa közép- és keleti részén az egyik legnagyobb, kereskedelmi és bevásárlóközpontokkal rendelkező csoportosulása, összesítve több mint 340.000 négyzetméternyi terület felett rendelkezve. A nagyváradi ERA Shopping Park a város legnagyobb területű ilyen intézménye, 64.000 négyzetméteren olyan közismert cégeket elhelyezve, mint a Carrefour, Brico – Depot, Altex, Flanco, San Francisco Outlet, Pada Murre, stb.

A nagyváradi ERA Parkban található az ország észak-nyugati régiójának legnagyobb kínálata dekorációs elemekből, illetve bútorokból, az ERA Home Center-ben, ahol 15.000 négyzetméteren megtalálhatóak Románia legnagyobb és legjelentősebb forgalmazói: Mobexpert, Elvila, Lem’s, Naturlich. Az ERA Park a város egyik legforgalmasabb útján, a körgyűrűn közelíthető meg, és az autósokat 2000 parkolóhely várja. A nagyváradi ERA Park mellett az AREOF érdekeltségébe tartozik még Jászvásár, Szucsáva és Szeben városok bevásárlóközpontja is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!