ERDON Helyi hírek

2015.02.16. 16:23

Adományok a városi kórháznak

Nagyvárad - Több orvosi felszerelést adományozott a közelmúltban a nagyváradi Emsil Techtrans a Gavril Curteanu városi kórház onkológiai, hematológiai és gyermekgyógyászati osztályának, több mint 13 ezer euró értékben.

Nagyvárad - Több orvosi felszerelést adományozott a közelmúltban a nagyváradi Emsil Techtrans a Gavril Curteanu városi kórház onkológiai, hematológiai és gyermekgyógyászati osztályának, több mint 13 ezer euró értékben.Az utóbbi hat év során a társaság közel 90 ezer euró értékű felszerelést adományozott a nagyváradi egészségügyi intézményeknek, áll a városi kórház vezetőtanácsa által írt közleményben. A vállalat egyébként jelenleg Románia egyik legfontosabb ipari csoportja, mely főként a CNC-technológiával működő gépek területén tevékenykedik, de egyebek mellett fontos alkatrészeket exportál a repülőipar, vákuumipar, energetikai ipar számára is. A kórház vezetősége ezúton köszöni meg az Emsil vezetőségének az egészségügyi ellátás jobbítása érdekében nyújtott segítséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!