ERDON Helyi hírek

2015.01.29. 14:35

Zsuzsanna-bált szervez a KREK

Nagyvárad- Még a böjti időszak kezdete előtt, de a névnaphoz kapcsolódva az idén is megszervezi a Zsuzsanna-bált a Királyhágómelléki Református Egyházkerület- jelentette be Vinczéné Pálfi Judit előadó tanácsos.

Nagyvárad- Még a böjti időszak kezdete előtt, de a névnaphoz kapcsolódva az idén is megszervezi a Zsuzsanna-bált a Királyhágómelléki Református Egyházkerület- jelentette be Vinczéné Pálfi Judit előadó tanácsos.A jótékonysági rendezvényen a KREK által működtetett három gimnázium iskolaalapjának feltöltésére gyűjtenek. Egy belépő 120 lejbe kerül, de 60 lejért úgynevezett pártolójegyeket is vásárolhatnak azok, akik támogatni szeretnék ezen nemes ügyet, de az eseményre nem tudnak elmenni. Érdeklődni a püspökség székhelyén lehet Vinczéné Pálfi Juditnál vagy Szűcs Évánál, illetve a Facebookon is megtalálhatók ezzel kapcsolatos információk. A bál időpontja és helyszíne: február 13., péntek este 7 óra, a Partiumi Keresztény Egyetem díszterme.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!