ERDON Helyi hírek

2014.12.18. 11:18

Szurkoljunk Tóth Andinak

Egy 15 éves váradi diáklány, Tóth Andi is ott található az X Faktor zenei tehetségkutató verseny idei magyarországi verziójának legjobb négy énekesnője közt. Szombaton szurkolhatunk.

Egy 15 éves váradi diáklány, Tóth Andi is ott található az X Faktor zenei tehetségkutató verseny idei magyarországi verziójának legjobb négy énekesnője közt. Szombaton szurkolhatunk.

Utolsó hetéhez érkezett az X Faktor zenei tehetségkutató verseny magyarországi verziójának idei kiírása, ennek a hétnek a végén ugyanis végre eldől, hogy ki lesz a 2015-ös győztes. Az „ügyben” egy 15 éves váradi diáklány, Tóth Andrea is érintett, aki a Művészeti Líceumban Hoffmann Róbert diákja, magánúton pedig Molnar Mónika tanárnőnél fejlesztette a képességeit. Még augusztus végén költözhetett be az X faktor házba, majd azt követően Szikora Róbert mentoráltjaként mint a legfiatalabb versenyző léphetett fel hétről hétre az élő show műsorokban. Legutóbb múlt szombaton, a 9. adásban láthattuk őt a tévében, amikor két számot is elénekelt. A másodikkal, Whitney Houston I Will Always Love You című dalával annyira elkápráztatta hallgatóságát, hogy még a zsűri egyik tagját is megkönnyeztette produkciójával. (Mindez megtekinthető a http://zene.hu/20141213_xfaktor_2015_kilencedik_elo_show_toth_andi_masodik_produkcio linken.)

Szombat este

Az elmúlt hónapokban zajlott műsoron során a szakértők többek közt kiemelték azt, hogy fiatal kora ellenére mennyi magabiztosságot, eredetiséget mutat fel, és mennyit fejlődött olyan rövid idő alatt szakmai szempontból. Az sem tudta őt úgymond megtörni, hogy nagyon jó hangokkal kellett megküzdenie, a közönség iránta való szimpátiáját pedig jelzi, hogy soha se kellett párbajoznia.

A szombati elődöntő romániai idő szerint 21.30 órakor kezdődik. Ennek végén egyvalaki távozik, vasárnap este pedig 19.30-kor kezdődik a finálé, melyben remélhetőleg Tóth Andi is ott lesz. Szurkoljunk neki!

Ciucur Losonczi Antonius

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!