ERDON Helyi hírek

2014.12.29. 11:48

Elhunyt az elgázolt biciklis

December 24-én elhunyt az a fiatal nő, akit e hónap tizenkettedikén délután ütött el egy autó a váradi Petőfi parknál a Kanonok sor közelében. Kiss Boglárkát ma kísérik utolsó útjára.

December 24-én elhunyt az a fiatal nő, akit e hónap tizenkettedikén délután ütött el egy autó a váradi Petőfi parknál a Kanonok sor közelében. Kiss Boglárkát ma kísérik utolsó útjára.

Az elmúlt időszakban mi is közöltük azt a felhívást, miszerint Kiss Boglárka hozzátartozói várják mindazok jelentkezését, akik bármilyen információval tudnak szolgálni a december 12-én, délután fél öt körül történt baleset körülményeit illetően. Kiss Boglárka abban az időpontban kerékpárjával haladt a Petőfi parknál a Kanonok sor közelében, amikor elgázolta egy személygépkocsi. Az esetről csak az autó vezetőjének és utasainak vallomásai állnak rendelkezésre, és emiatt a család körében felmerült a gyanú, hogy azok a beszámolók nem felelnek meg a valóságnak. Az esetleges bejelentéseket Órás László várta, aki érdeklődésünkre válaszolva elmondta, hogy az elmúlt napokban sajnos senkitől nem kaptak információkat a Boglárkát ért baleset körülményeit illetően. Mint mondta, volt, aki írt neki, hogy látta Boglárkát a baleset előtt, de magáról a tragikus eseményről senki nem tudott érdemleges információkkal szolgálni. Alina Dinu, a Bihar megyei rendőrség szóvivője érdeklődésünkre válaszolva elmondta, hogy az ügyben folyik a nyomozás, viszont ennél több információval nem tudott szolgálni. Felelevenítette az első rendőrségi jelentést, melyben az áll, hogy a biciklivel közlekedő 29 éves fiatal nőt egy 36 éves szalárdi illetőségű férfi gázolta el. A jelentés szerint a két jármű ugyanabba az irányba tartott, de a kerékpáros nem volt elég körültekintő, amikor balra akart lefordulni, és ez volt a súlyos baleset oka.

Pap István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!