ERDON Helyi hírek

2014.11.10. 12:53

Új igazgató

Nagyvárad - Szombat óta, dr. Elena Moldoveanu személyében új ideiglenes menedzsere van a Gavril Curteanu városi kórháznak, tudtuk meg Dorel Dulăutól, a polgármesteri hivatal kórházak menedzseléséért felelő részlegének vezetőjétől.

Nagyvárad - Szombat óta, dr. Elena Moldoveanu személyében új ideiglenes menedzsere van a Gavril Curteanu városi kórháznak, tudtuk meg Dorel Dulăutól, a polgármesteri hivatal kórházak menedzseléséért felelő részlegének vezetőjétől.A végleges igazgatói tisztségért megszervezett versenyvizsga első próbája december 8-án lesz, nem tudni, hányan iratkoznak fel, mostanáig egyetlen dossziét sem nyújtottak be, tette hozzá.

Mintegy nyolc hónap után, személyes okokra hivatkozva dr. Claudia Cladovan nem vállalta el tovább az ideiglenes igazgatói tisztséget, az új ideiglenes menedzsert, ahogy a törvény előírja, Ilie Bolojan polgármester nevezte ki. Dr. Elena Moldoveanu orrfülgégész főorvos és a Bihar megyei Egészségbiztosítási Pénztár több szakbizottságának tagja, egy ideig pedig az intézmény aligazgatója is volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!