ERDON Helyi hírek

2014.11.21. 12:04

Belépőjegyeket nyertek a Cortinába!

November 21-től, péntektől kezdődően vetítik a nagyváradi Oradea Shopping Cityben működő Cortina Digiplex moziban a Kétéjszakás kaland (Two Night Stand) című amerikai romantikus vígjátékot, magyar szinkronnal. Játékunkon <strong>Rácz Attila</strong> (Nagyvárad, Aleea Călinului utca) és <strong>Kupás Dávid</strong> (Nagyvárad, Transilvaniei utca) nyert kétszemélyes belépőjegyet valamelyik vetítésre. Gratulálunk! A nyereményeket a személyi igazolvány felmutatásával lehet érvényesíteni a mozi pénztáránál.

November 21-től, péntektől kezdődően vetítik a nagyváradi Oradea Shopping Cityben működő Cortina Digiplex moziban a Kétéjszakás kaland (Two Night Stand) című amerikai romantikus vígjátékot, magyar szinkronnal. Játékunkon Rácz Attila (Nagyvárad, Aleea Călinului utca) és Kupás Dávid (Nagyvárad, Transilvaniei utca) nyert kétszemélyes belépőjegyet valamelyik vetítésre. Gratulálunk! A nyereményeket a személyi igazolvány felmutatásával lehet érvényesíteni a mozi pénztáránál.

A Kétéjszakás kaland (Two Night Stand) című színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (87 perc, 2014) története szerint egy kötődés nélküli egyéjszakás kaland a huszonéves New York-i Megan és Alec számára katasztrófával felérő fordulatot vesz másnap reggel, amikor egy hatalmas hóvihar megbénítja a várost. Csapdába esnek Alec szűk brooklyni lakásában, ahol kénytelenek egy tipikus egyéjszakás kaland határain túl is megismerni egymást.

Bővebb információkat a filmről, illetve a vetítések időpontjairól ITT találhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!