ERDON Helyi hírek

2014.07.01. 17:12

Elosztották a tagdíjat

A Nagyvárad Metropolisz Övezet (NMÖ) igazgatótanácsának július 1-jei ülésén döntöttek arról, hogy az NMŐ a hozzá tartozó települések közül kilencnek szétosztja az intézmény megtakarításaiból és a tagdíjakból származó 400 ezer lejt.

A Nagyvárad Metropolisz Övezet (NMÖ) igazgatótanácsának július 1-jei ülésén döntöttek arról, hogy az NMŐ a hozzá tartozó települések közül kilencnek szétosztja az intézmény megtakarításaiból és a tagdíjakból származó 400 ezer lejt.A kilenc település az egyenként mintegy 44 ezer lejnyi összeget az Aparegio víz- és csatornafejlesztési munkálatok műszaki dokumentációjának összeállítására fordítja majd. A pénzhez jutó kilenc település a következő: Bors, Körösgyéres, Köröskisjenő, Fugyivásárhely, Nagyürögd, Hegyközpályi, Szentmárton, Szentandrás és Vizesgyán.. Ilie Bolojan, Nagyvárad polgármestere, az NMÖ igazgatótanácsának az elnöke elmondta, hogy Várad nem pályázott erre a pénzre, Bihar pedig nem fizette be az utolsó havi tagdíjat, ezért nem kapott pénzt, mint ahogy Hegyközcsatár sem, mely települést kizárják az NMÖ-ből, amennyiben az év végéig nem fizeti be a 2006 óta felhalmozott tagdíjtartozását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!