ERDON Helyi hírek

2014.02.24. 12:12

Fergeteges farsangi mulatság

Nagyvárad- Vasárnap este az RMDSZ Bihar megyei szervezete fergeteges hangulatú farsangi mulatságot rendezett a sportcsarnokban. A megye minden szegletéből érkeztek résztvevők, versenyek is voltak.

Nagyvárad- Vasárnap este az RMDSZ Bihar megyei szervezete fergeteges hangulatú farsangi mulatságot rendezett a sportcsarnokban. A megye minden szegletéből érkeztek résztvevők, versenyek is voltak.

Remek hangulatú farsangi mulatságot rendezett vasárnap este az RMDSZ Bihar megyei szervezete a váradi sportcsarnokban. A megye minden szegletéből jött bálozókat piros-fehér-zöld léggömbökkel feldíszített terem várta, a korán érkezők pedig maszkokat is kaptak a Szent László Római Katolikus Óvoda szorgos és ügyes kezű „kézműveseinek” jóvoltából. És ha már a tanintézményeket emlegetünk, nem szabad megfeledkezzünk a 11. számú Általános Iskoláról sem, mely néhány magyar pedagógusa, diákja révén szintén hozzájárult a sikeres lebonyolításhoz.

A talpalávalóról a Sanzon együttes (Szakács Zelyke- ének, Csepei Róbert- gitár, ének, Márkus Zoltán- billentyűk, ének, Szőcs Lőrincz- hegedű) gondoskodott, a fülbemászó és jól előadott énekeknek is köszönhetően a táncparkett szinte állandóan zsúfolva volt. Ahogy az ilyen „műfajú” jó rendezvényhez illik, nem hiányozhatott a tombolasorsolás sem, a nyereménycsomagokat a Diákokért Egyesület állította össze. Természetesen volt jelmez, sőt süteményverseny is, előbbi esetében két kategóriában- gyermekek és felnőttek- zajlott a vetélkedés. Fellépett a Mistique menettáncos csoport is, hivatalos formában pedig Pásztor Sándor városi frakcióvezető, Cseke Attila parlamenti képviselő és a tűzoltónak beöltözött Szabó Ödön parlamenti képviselő, az RMDSZ Bihar megyei szervezetének ügyvezető elnöke köszöntötte a megjelenteket.

Ciucur Losonczi Antonius

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!