ERDON Helyi hírek

2014.01.20. 13:17

Díjazzák a legnagyobb befizetőket

A nagyváradi önkormányzat az idén is megszervezi a Nagyváradi Vállalkozók Gáláját. A rendezvény célja megjutalmazni azokat a cégeket, amelyek a legtöbb helyi adót és illetéket fizették be a város költségvetésébe.

A nagyváradi önkormányzat az idén is megszervezi a Nagyváradi Vállalkozók Gáláját. A rendezvény célja megjutalmazni azokat a cégeket, amelyek a legtöbb helyi adót és illetéket fizették be a város költségvetésébe.Lévén, hogy a Plastor cég idén ünnepli száz éves fennállását, ezért az idei gála január 24-én a cég székhelyén lesz. A gálán tíz vállalatot jutalmaznak, melyek a következők: Transilvania Gen., European Food and Drinks, RCS-RDS rt., Shopping Center Holding kft., Plastor csoport rt., a Selina cégcsoport, Plexus Service RO kft., H.Essers kft., Leonardo kft., Lotus Center kft. és a Zahărul. A gálán elismerésben részesülnek azok a vállalkozások is, amelyek 2013-ban különböző helyi közösségi tevékenységeket, szervezeteket szponzoráltak. Az RDS-RCS rt. a helyi közösség projektjeinek anyagi támogatásáért kap elismerést, a Gavella Com kft., a Distrigaz Vest rt. és a Luxten Lighting Company rt. a sporttevékenységek szponzorálásáért, a Samsung Electronics kft. az oktatás terén nyújtott támogatásáért, a Közterület-fenntartó rt. a sport és egészségügy terén nyújtott támogatásáért, a Salesianer Miettex kft. pedig az oktatás és egészségügy terén nyújtott szponzorálásáért kap elismerést. A gálán a Plexus Service RO kft. megkapja a 2013. év legnagyobb nagyváradi beruházása kitüntetést az Eurobusiness I. ipari parkban megvalósított beruházása elismeréseképpen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!