ERDON Helyi hírek

2013.12.18. 16:59

Disney-filmekből léptek elő a gólyapárok

Nagyvárad- Kedden este a Bihari Napló médiatámogatásával a Szakszervezetek Művelődési Házában szervezték meg a Nagyváradi Magyar Diákszövetség idei gólyabálját. A benevezett négy pár Disney-rajzfilmfigurák bőrébe bújt, a sztárvendég Beliczai Balázs, a Showder Klub humoristája volt.

Nagyvárad- Kedden este a Bihari Napló médiatámogatásával a Szakszervezetek Művelődési Házában szervezték meg a Nagyváradi Magyar Diákszövetség idei gólyabálját. A benevezett négy pár Disney-rajzfilmfigurák bőrébe bújt, a sztárvendég Beliczai Balázs, a Showder Klub humoristája volt.

Jelképesen Disneylandbe látogattak az idei NMD-gólyabál résztvevői, hiszen ezúttal az ismert amerikai stúdió által készített rajzfilmek néhány szereplőjének bőrébe bújt a versenyre benevezett nyolc fiatal. Az ehhez hasonló rendezvények kötelező műsorszámának tekinthető bemutatkozásnál így Miki egérnek és Minnie-nek, az Oroszlánkirályból ismert „meleg párnak”, Timonnak és Pumbának, valamint Aladdinnak és Jázminnak, illetve Szörnyella de Frásznak és Jaspernek drukkolhatott a közönség. Miután sikerrel iktattak be önismertető szövegeikbe olyan szavakat, mint a vakbélgyulladás, hiénák, vazelin vagy pornószínész, a pároknak úgy kellett egymáshoz simulva mozogniuk, hogy a köztük levő egzotikus gyümölcsöt felfelé tolják. A Hamupipőke kis csizmája című próbának az volt a lényege, hogy a fiúknak a partnerük lábméretével azonos lábbelit kellett begyűjteniük a publikum tagjaitól, majd Cripto, a mágus és mentalista- alias Béres Balázs- lépett színpadra, akinek az est folyamán többször is sikerült elbűvölnie közönségét, interaktívra sikerült produkciójában természetesen „szerephez” jutott több kártyacsomag, egy kendő és egy varázspálca is.

Stand up comedy

A különböző pózokban történő lufidurrantásokat viszonylag könnyen abszolválták a párok (megkockáztatható, hogy egyesek közülük talán élvezték is...), a kvízverseny viszont többjüket megtréfálta. Sebaj, a stresszt a Hakuna Matata elnevezésű táncvetélkedőn lehetett feloldani, melyben a gyorsaság is számított a jelmezekre felhúzott alsónadrágok, illetve tanga cseréjekor. Ezután a fiúknak törpejárásban kellett labdával kicselezniük akadályokat, majd a hölgyek tíz banisokat gyűjtöttek. Az utolsó próba, az akadályverseny után a gálaest sztárvendége, a Showder Klub humoristája, Beliczai Balázs öntötte magából a zenei kísérettel is előadott poénokat. A hangulat ekkor hágott a tetőfokára, a humor lavina számos áldozatot követelt magának. A megmérettetés végeredményét Olteanu Roberta, a Nagyváradi Magyar Diákszövetség elnöke hirdette ki: mint kiderült, a zsűri döntése alapján Mr. és Ms. Gólya Béldi Benjámin és Beke Boglárka lett. Mindketten a Nagyváradi Egyetem hallgatói, előbbi az építészeti szakon, utóbbi pedig az orvosi fakultáson diák.

Ciucur Losonczi Antonius

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!