ERDON Helyi hírek

2013.10.08. 13:36

Ismét mikrocsipeznek

Jelenleg mintegy 4340-re tehető a mikrocsippel ellátott kutyák száma Nagyváradon, tájékoztat a polgármesteri hivatal.

Jelenleg mintegy 4340-re tehető a mikrocsippel ellátott kutyák száma Nagyváradon, tájékoztat a polgármesteri hivatal.

Az akció a város északi részén folytatódik, a Ştefan cel Mare utcaTransilvaniei és Lacul Roşu utcai szakasza, a Transilvaniei utca, a Dacia sugárút Transilvaniei és Decbal közötti szakasza, a Sf. Ap. Andrei, a Decebal sugárút, a Corneliu Coposu, valamint a Lacul Roşu utcák által körülírt területen. Tehát a következő utcákon lakó kutyatulajdonosok pénteken, október 11-én 9 és 18 óra között, valamint szombaton, 9 és 15 óra között jelentkezhetnek mikrocsppezésre a kutyákkal az Olaszi Parkban felállított sátornál: Transilvaniei, Ştefan cel Mare (a Transilvaniei és Lacul Rosu közötti szakasz), Theodor Speranția, Flammarion, Mihail Sadoveanu, Traian Lalescu (Transilvaniei és Lacul Rosu közötti szakasz), Ion Cantacuzino, Moldovei, Galileo Galilei, Pascal, Predeal, Zimbrului, Michelangelo, Locomotivei, Vagonului, Lacul Roșu, Corneliu Coposu, Ep.I.Suciu, Spartacus, Iza, Dacia sugárút (Transilvaniei és B-dul Decebal közötti szakasz), Carpați, Demostene, C-tin Brancuși, N.Balcescu, C.Negruzzi, Doina ( Sf. Ap. Andrei és B-dul Decebal közötti szakasz).

Ezzel párhuzamosan, az akció a város déli részén is folytatódik, a Körös bal partja, az Armatei Române, az Egyetem utcája, a Pece jobb partja, a Cantemir, az Independenței tér, a December 1 tér, valamint a Cele 3 Crisuri utca által körülírt területen. Tehát a következő utcákon lakó kutyatulajdonosok pénteken, október 11-én 9 és 18 óra között, valamint szombaton 9 és 15 óra között jelentkezhetnek mikrocsppezésre a kutyákkal a December 22 parkban felállított sátornál: Independenței, Emanuil Gojdu sétány, Spiru Haret, December 1 tér, Vasile Alecsandri, Traian Moșoiu, Cele 3 Crișuri, Independeței tér, M.Kogălniceanu (az Avram Iancu a Vár tér közötti szakasz), Cuza Vodă (az Avram Iancu és a Mihai Viteazul utcák közötti szakasz), Mihai Viteazul, 1848, Crinului, C.Tănase, Sucevei (az Avram Iancu és az Independenței tér közötti szakasz), Garoafei, Ulmului, C.Bolliac, Titu Maiorescu, Mușcatei, Col. Buzoianu, Horváth Imre, Viorelelor, Erou Marius Cosma, N.Olahus, I.Ghica, Alex Vlahuță, George Topârceanu, Coziei, Mimozei, Mărăști, Moților, Barcăului, Alex. Vaida Voievod, Gen.L.Mociulschi, Armatei Române, Egyetem utca, Ion Vidu, Horia, Cloșca, Crișan, Albacului, Mediașului, Zlatnei,Golfului, Feldioarei, Făgărașului (az Egyetem utca és a Cantemir közötti szakasz), December 22 tér, D. Cantemir, Anatole France, Beiușului, Arieșului, Ghe. Costaforu, Teiului, Industriei, Luceafărului, Gala Galaction, Sextil Puscariu, Nicolae Teclu, Tepeș Vodă, Vaporului, Grigore Ureche, Privighetorii, Emil Racoviță, Jean Jourez, Ceahlăului, Sabinelor, Lugojului (a Sextil Pușcariu és a D. Cantemir közötti szakasz). A kutyatulajdonosok ne felejtsék otthon a kutya egészségügyi könyvecskéjét! A mikrocsipezés kötelező és ingyenes, emlékeztet közleményében a polgármesteri hivatal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!