ERDON Helyi hírek

2013.10.15. 16:17

Az örökifjú Aradszky a Nagyváradi Táncdalfesztiválon

Természtesen Piroskához is énekel Aradszky László október 25-én, pénteken este Nagyváradon.

Természtesen Piroskához is énekel Aradszky László október 25-én, pénteken este Nagyváradon.

Páratlan személyisége, vidám történetei, máig kellemes hangja garantált szórakozást ígér mindazoknak, akik október 25-én este ellátogatnak Nagyváradon a Szakszervezetek Művelődési Házába, ahol a Táncdalfesztivál elnevezésű koncerten a közismert előadóművész Aradszky László is színpadra lép.

A Magyar Köztársaság Érdemrend Lovagkeresztje díjas művész ötven éves pályafutása alatt számtalan örökzöld slágerrel ajándékozta meg a közönséget, míg egyik legismertebb dala az Isten véled édes Piroskám elsősorban az idősebb generáció kedvence, Nem csak a húszéveseké a világ dala mindmáig születésnapok elhagyhatatlan zeneszáma.

Dobos Attila és Szenes Iván slágerei számtalan nagylemezt és aranylemezt is hoztak az énekesnek, aki valamennyi nagy fesztivál döntőse volt.

Aradszky László nem hiányozhatott a Táncdalfesztiválokról sem, hiszen a közönség szeretete állandó résztvevőjévé tette a zenei rendezvényeknek.

Október 25-én este 19 órától, másik négy Táncdalfesztiválos előadó társaságában biztosan elhangzanak majd az Annál az első ügyetlen csóknál, az Azurro, az Isten véled, édes Piroskám, a Még ide-oda húz a szív, a Pókháló az ablakon, avagy a Nemcsak a húszéveseké a világ című közismert slágerek, amelyekkel önfeledt pillanatokat ígér a nagyváradi közönségnek Aradszky László.

A Szakszervezetek Művelődési Házában megrendezésre kerülő nagyváradi Táncdalfesztiválra jegyeket elővételben 30 lejért, a Nagyváradi Magyar Diákszövetség Sas Palota beli székhelyén, illetve a Körös utcai Gekko Pub-an lehet vásárolni. A Bihari Napló előfizetők az újság szerkesztőségében 25 lejes áron válthatnak jegyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!