ERDON Helyi hírek

2013.09.10. 13:24

Kutyatulajdonosok figyelmébe!

Hétfőtől a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal, valamint a Helyi Rendőrség szervezésében folytatódik a kutyák mikrochipezése.

Hétfőtől a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal, valamint a Helyi Rendőrség szervezésében folytatódik a kutyák mikrochipezése.

Kérik az érintett területeken lakó kutyatulajdonosokat, hogy készítsék elő az állat(ok) egészségügyi könyvecskéjét. Jelenleg Őssiben (a Lipovei utcán, Traian Frențiu téren, a Hațegului utcán), valamint a város északi részén (Olteniei, Măcinului, Delavrancea, Petru Rareș, Parcului, I. H. Rădulescu, Schiff Ernő, Andrei Mureșan, General Berthelot utcákon, valamint a Bunyitay ligetben) járnak az állatorvosokból álló csapatok. Azok, akiket nem találtak otthon, pénteken, szeptember 20-án 9-től 18 óráig jelentkezhetnek a kutyákkal mikrochipezésre a Ghioceilor parkban, valamint a Bunyitay ligetben erre a célra felállított sátraknál. Legyen nálunk a kutya egészségügyi könyvecskéje is. A kutyák mikrochippel való ellátása ingyenes és kötelező, az a kutyatulajdonos, aki ennek nem tesz eleget, 300 és 600 lej közötti pénzbírságot kaphat, adja hírül a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!