ERDON Helyi hírek

2013.07.23. 11:56

Papírgyűjtési akciót szervezett az ABISZ

Az Albisi és Bogyoszlói Ifjúsági Szövetség (ABISZ) július 10-én papírgyűjtést szervezett meg a község mindkét településén.

Az Albisi és Bogyoszlói Ifjúsági Szövetség (ABISZ) július 10-én papírgyűjtést szervezett meg a község mindkét településén.

Mivel az első hulladékgyűjtési akciónknál – amikor is pillepalackot gyűjtöttünk – a lakosság lelkesen segédkezett és támogatta ötletünket, úgy gondoltuk, újra akcióba lépünk. Rengeteg elhasznált újságot, könyvet és más papírt gyűjtöttünk össze Kun Attila tanár úr vezetésével. Vékony Mihály polgármester úr és Oláh Éva alpolgármester kedvességének és segítőkészségének köszönhetően mára már székhelyünk is van, amit többek között a pillepalack gyűjtési akcióból befolyt összegből sikerült felújítanunk és otthonosabbá tegyünk.

Az összegyűjtött papírt jelenleg itt tároljuk kötegekbe rendezve, s innen történik az elszállítása is, remélhetőleg a napokban, hogy majd újrahasznosításra kerüljön. Az ebből befolyó összeget szintén valami nemes célra szeretnénk fordítani. Ez úton szeretnénk megköszönni Kun Attila tanár úr, Vékony Mihály polgármester úr és Oláh Éva alpolgármester asszony valamint a lakosok segítségét, hisz jó látni, hogy rájuk mindig számíthatunk, bármiről is legyen szó.

Várkonyi Hajnal

ABISZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!