ERDON Helyi hírek

2013.07.21. 12:34

Gyógyítás a Szent Szellem erejével

Ahol az Úr neve felmagasztaltatik, ott csodák kell történjenek – hangzott el csütörtökön a nagyváradi Szakszervezetek Művelődési Háza mellett megszervezett evangelizációs alkalom során.

Ahol az Úr neve felmagasztaltatik, ott csodák kell történjenek – hangzott el csütörtökön a nagyváradi Szakszervezetek Művelődési Háza mellett megszervezett evangelizációs alkalom során.

Dicsőítő énekekkel vette kezdetét a délutáni esemény, majd Sandersné Dr. Kovács Erzsébet mondta a el a több száz egybegyűltnek: Isten könyörületessége a Szent Szellem ajándékait hozza közénk, melyek által minden betegség meg tud gyógyulni. Ezek az ajándékok kétezer éve gyógyulást szereztek számunkra, hiszen amikor Jézus Krisztus kereszthalált szenvedett, magára vette bűneinket, elhordozta betegségeinket, elvitte fájdalmainkat. A betegség, a fájdalom, a szegénység és a szellemi halál a törvény átkának részét képezte, Jézus pedig megváltott bennünket a törvény átka alól.

A későbbiekben a kézrátételes gyógyításról szólt: amint az Márk Evangéliumának 16. fejezetében áll, azokat, akik hisznek, csodálatos jelek követik, például „betegekre vetik kezeiket, és azok meggyógyulnak”. A kézrátétel tana tehát biblikus, ha Isten erejét beengeded a testedbe, távoznia kell minden fájdalomnak, nincs olyan betegség, ami Jézusnak nem engedelmeskedik – hangzott el. Ezt követően Jim Sanders misszionárius, a Krisztus Szeretete Egyház magyarországi alapítója kézrátétellel gyógyította mindazokat, akik beálltak a sorokba. Az emberek a legkülönfélébb gyógyulásokról számoltak be, s ennek nyomán egyre többen jöttek ki megtapasztalni a Szent Szellem erejét.

Az egybegyűltek többször is elmondták románul és magyarul az Üdvösség Imáját, melyben a Róma 10: 9-10 re alapozva megvallják Jézust mint megváltójukat, hogy üdvösséget nyerjenek. Később a Szent Szellem betöltekezéséért imádkoztak, ugyancsak románul és magyarul. A Krisztus Szeretete Egyházról a www.ksze.org honlapon lehet többet megtudni, Nagyváradon pedig az egyház alapítója által megbízott pásztor szombatonként 16 órától, a Szakszervezetek Művelődési Házában hirdet igét és imádkozik a betegekért.

Neumann Andrea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!