ERDON Helyi hírek

2013.07.12. 20:12

Edzőtábor és övvizsga

Az érmihályfalvi Aladin Hero Team kick-box klub harmadszor tartott edzőtábort nemrégiben Hegyközszentmiklóson, ahol övvizsgákat tett a sportolók egy része.

Az érmihályfalvi Aladin Hero Team kick-box klub harmadszor tartott edzőtábort nemrégiben Hegyközszentmiklóson, ahol övvizsgákat tett a sportolók egy része.

A napokban a hegyközszentmiklósi termál strandon edző-táboroztak az érmihályfalvi Aladin Hero Team sportolói. Velük tartott a felcsúti (Magyarország) Fehér Tigrisek csapat öt tagja, illetve shihan Lovász Gábor, így összesen 40-en voltak. A táborozás szigorú órarend szerint zajlott: a reggel 6 órai ébresztőt követően futás következett, amit napi 4 edzés követett, benne úgynevezett "vízi edzés", amikor a gyakorlatokat a medencében végezték, ahol a víz nehezítette azok kivitelezését. Shihan Lovász Gábor, a Magyar Kempo Szövetség alelnöke már sokadjára gyakorolt együtt az "aladinosokkal", most az volt a cél, hogy övvizsgára készítse fel őket, amire a tábor zárásaként került sor.

"Színcsere"

Többen a fehérről a sárga övre "léptek elő", kilencen már narancssárga, négyen pedig zöld övet viselhetnek. A táborozáson a sportolók saját költségükön vettek részt, illetve támogatójuk volt dr.Turucz Mária RMDSZ-es megyei tanácsos, aki el is látogatott a táborba. A csapat tagjai legközelebb egy magyarországi, Balatonfenyvesen augusztus 5. és 10. között sorra kerülő edzőtáborozáson szeretnének részt venni, ahol magyar, német, cseh, horvát és szlovák sportolókkal együtt edzhetnének. Ezt sajnos nem mindenki tuja megengedni magának, ezért várják támogatók jelentkezését, illetve maguk is keresik azokat.

Rencz Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!