ERDON Helyi hírek

2013.06.25. 18:40

Rendhagyó tanévzáró volt

Nagyvárad- Régóta dédelgetett ötletet valósított meg Krasznai Tünde tanító néni harmadikos osztályával, a 16-os Általános Iskolából, mikor meghirdette, hogy az idei évzáró ünnepség másmilyen lesz, mint az eddig megszokottak.

Nagyvárad- Régóta dédelgetett ötletet valósított meg Krasznai Tünde tanító néni harmadikos osztályával, a 16-os Általános Iskolából, mikor meghirdette, hogy az idei évzáró ünnepség másmilyen lesz, mint az eddig megszokottak.

Izgatott készülödés és várakozás előzte meg azt a hétfői napot, amikor végül megrendezésre került ez a különleges esemény.

Nem vetélkedőnek szántuk, inkább évzáró ünnepségnek, és ez meg is valósult, mert a gyerekek fantasztikus műsort adtak elő, mindenki abban jeleskedett, amiben a legjobban érezte magát. A teljes repertoárt nehéz volna felsorolni, de minden művészeti ágból ízelítőt kaphattunk, meglepő produkciókat élvezhettünk olyan gyerekek részéről is, akik eddig visszahúzódóbbak voltak. Itt és most viszont megnyíltak nekünk és előttünk, "szűk" családi és baráti körben. Tehetséges zongora- és hegedűműveszeket hallgathattunk, lendületes és vidám táncszámokra tapsolhattunk, viccmesélőkön derülhettünk, szavalókat csodálhattunk és énekszámokon borzonghattunk a gyönyörűségtől.

A gyerekek nagyokat csodálkoztak egymást látva, hiszen sokan most léptek fel először saját indíttatásból, hogy olyat mutassanak meg nekünk és az osztálynak, amiben ők igazán jók és tehetségesek! A zsűri tagjai, Iván Enikő és Forgács Zsombor, néptáncosok mindenkit percekig méltattak, és nem győzték dicsérni a fiatal fellépőket. Mivel mindenki nagyszerűen szerepelt és teljes odaadással készült, mindenki elismerésben részesült. A Tanító néni jóvoltából okleveleket és gazdag ajándékcsomagot vehettek át és természetesen a jól megérdemelt sütizés sem maradt el.

Köszönet illeti Visky István, tiszteletes urat és feleségét, Visky Andreát, aki egyben a gyerekek angoltanárnője , hogy biztosították számunkra a helyszínt, nevezetesen a CE Bethánia Szociális Központ egyik termét, ahol kényelmesen elfértünk mindannyian, köszönet a zsűrinek a meleg és biztató szavakért, és köszönet a gyerekeknek a remek műsorért.

Nagy Zsuzsa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!