ERDON Helyi hírek

2013.06.19. 13:38

Gyermek és családi vetélkedők

Nagyvárad- Az RMDSZ Bihar megyei szervezete, a Diákokért Egyesület és az RMDSZ délrogériuszi körzete június 29-én, szombaton Gyermekek a gyermekekért címmel fesztivált rendez a váradi vársácban.

Nagyvárad- Az RMDSZ Bihar megyei szervezete, a Diákokért Egyesület és az RMDSZ délrogériuszi körzete június 29-én, szombaton Gyermekek a gyermekekért címmel fesztivált rendez a váradi vársácban.

Az egész napos rendezvényre a belépés ingyenes, íme a részletes program. 10 órától: Sportvetélkedők, sportbemutatók; 10-10.15: Mystique mazsorett csoport;

10.15-11.30: Tánccsoportok fellépése; 11.30-12: A Német Demokrata Fórum Regenbogen tánccsoportja; 12-13: Bábszínház – Paprikajancsi. Előadja a Szigligeti Színház Lilliput Társulata; 13-13.30: A Művészeti Líceum diákjainak koncertje; 13-15: Nemzetek utcája, az Európai Unió bemutatása iskolák segítségével; 13-16: Tánccsoportok és gyermekcsoportok fellépése; 16-16.30: Cleavers Tánccsoport; 17-18: az Alma Együttes koncertje; 18-18.30: Magic Sarmotti bűvészmutatványa (Restás István); 18.30-19.30: a váradi Blues Strings rockegyüttes fellépése; 19.30-20: A tombola fődíjának kisorsolása; 20-22: Texas Stuff koncert.

Alternatív programok

Egész napos alternatív programok: Babarét – szoptatási tanácsadás, babahordozási tanácsadás, baba-mama kör; logopédiai szaktanácsadás Simó Ritter Csilla logopédussal; oktatási szaktanácsadás Pető Csilla egyetemi tanárral; jogi szaktanácsadás Fenesi Tibor jogtanácsossal; sportolási szaktanácsadás Mátyási Gábor sportszakértővel; szociális tanácsadás Szántó Ilidkó szociális szaktanácsadóval; képviselői fogadóóra Szabó Ödön parlamenti képviselővel. Emellett lesz még: retro fényképezés, biztonságos internetezés, karikatúrázás, házasságkötés egy napra, óránként tombolasorsolás, kézműves-foglalkozás, arcfestés, pszicho kuckó, ugrálóvár, íjászkodás.

Együttműködő partnerek: a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat nagyváradi szervezete és a Szigligeti Színház Lilliput Társulata. Médiatámogató a Bihari Napló és a Partium Rádió.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!