ERDON Helyi hírek

2013.04.25. 12:50

Jótékonysági kerékpártúra

A Kézfogások Kötegyán-Nagyzerind Jótékonysági Kerékpártúrát május 25-én rendezik meg, a nevezési díjakat jótékony célra fordítják.

A Kézfogások Kötegyán-Nagyzerind Jótékonysági Kerékpártúrát május 25-én rendezik meg, a nevezési díjakat jótékony célra fordítják.

 

Kötegyán, Sarkad (Békés megye), Nagyzerind (Arad megye), és Keményfok (Bihar megye) községek önkormányzatának segítő közreműködésével rendezik meg a Kézfogások Kötegyán-Nagyzerind Jótékonysági Kerékpártúrát, amelynek részvételi díját a dévai Szent Ferenc Alapítványnak ajánlják fel. A jótékonysági rendezvényre idén másodszor kerül sor, az elsőt 2011-ben tartották. A túra további célja: felhívni a figyelmet a Sarkad és Ant, Kötegyán és Keményfok, illetve a Kötegyán és Ant közötti közút és kerékpárút megépítésének fontosságára. A túra időpontja május 25., ami rossz idő esetén június 8.-ra módosulhat. Részvételi díj felnőtteknek 1000 forint / 16 lej, általános- és középiskolás diákoknak 500 forint / 8 lej. Jelentkezési határidő és a részvételi díj befizetésének határideje: május 20.

Szimpátia nevezés

A díjat a következő bankszámla számokra lehet befizetni - Kötegyán község önkormányzatának bankszámlájára forintban: OTP 11733175-15343611-10070004; illetve lejben a következő zerindi bankszámlára: Asociatia Crisul Negru Zerid, Banca Transilvania, Cod SWIFT BTRL RO22 RON RO93TRL00201205H85943XX. Ha rossz idő miatt a túra elmaradna, a befizetett részvételi díjakat nem adják vissza, hanem abban az esetben is átutalják a Szent Ferenc Alapítványnak. Akik nem kívánnak indulni a túrán, de pártolják annak célját, úgynevezett szimpátia nevezési díjat fizethetnek be. A részvételi szándékot a kotegyan.nagyzerind@indamail.hu címen kell jelezni, további információt (például a túra útvonaláról, indulási időpontokról) a www.kotegyan.hu oldalon lehet találni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!