ERDON Helyi hírek

2013.03.11. 15:17

Átveszik a hídépítést

Nem tartotta be szerződéses kötelezettségeit a Macio vállalat a nagyváradi Dragoş Vodă térségében építendő híd kapcsán és biztosítékot sem adott arra, hogy befejezi idén az építkezést, ezért az önkormányzat úgy döntött, hogy elveszi a cégtől a projektet.

Nem tartotta be szerződéses kötelezettségeit a Macio vállalat a nagyváradi Dragoş Vodă térségében építendő híd kapcsán és biztosítékot sem adott arra, hogy befejezi idén az építkezést, ezért az önkormányzat úgy döntött, hogy elveszi a cégtől a projektet. Ezt a nagyváradi városvezetés közleményben jelentette be hétfőn. Össze is ült egy szakbizottság, amely a helyszínen megvizsgálta, hogy áll az építkezés. Jelentésük szerint félig van készen. Most szakelemzés tárgya lesz a folytatás és a költségeket is újra felbecsültetik, ezt követi az új kivitelező kijelölésére szolgáló eljárás. A polgármester azt mondta, azt szeretné, ha idén ősztől járható lenne a híd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!