ERDON Helyi hírek

2012.11.30. 08:56

Újra indult a Mindenki Karácsonya

Idén immár hetedik alkalommal indul útjára a Diákokért Egyesület karácsonyi programsorozata, a Mindenki Karácsonya.

Idén immár hetedik alkalommal indul útjára a Diákokért Egyesület karácsonyi programsorozata, a Mindenki Karácsonya.

A programsorozat során nemcsak a hagyományok ápolásával foglalkozunk, hanem azokra is gondolunk, akiknek az ünnepek nemcsak a szeretetről szólnak, hanem a nélkülözésről is. Ebben az évben az egyesület a 11-es iskolával közösen indította útjára az eseménysorozatot egy adventi koszorúkészítéssel november 28-án délután 5 órától. Helyszín a 11-es Általános Iskola volt, ahol körülbelül 50 személy jelent meg gyerekek és szülők egyaránt. A megjelentek az iskola tanítónőinek segítségvel (Tempfli Emilia, Kor Mária, Löscher Ildikó, Kovács Márta, Perecz-Simó Annamária) mélyülhettek el a koszorúkészítés rejtelmeibe.

Segítsünk

Az elkészült műveket minden kisgyermek hazavihette, hogy otthon az első gyertyát meggyújthassák Advent első vasárnapján, ezzel készülve a szeretet ünnepére. A programsorozat ezzel nem ér véget. A decemberi hónapban tovább fog folytatódni, és különböző programokon vehetnek majd részt a gyermekek. Ebben az évben is szeretnénk megörvendeztetni a hátrányos helyzetű gyermekeket, és mint mindig, most is szívesen fogadjuk a felajánlásokat (már megunt játékok, édességek, tanszerek), melyeket karácsonykor szétosztunk azok között, akik rászorulnak. További információkért hívják a 0742-996792 telefonszámot, vagy írjanak az ani_simo@yahoo.com címre.

Perecz-Simó Annamária

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!