ERDON Helyi hírek

2012.10.17. 16:24

Nyugdíjba vonult az igazgató

Nagyvárad - E hét elejétől nyugdíjba vonult Koncsek Zita, a Nagyváradi Szociális és Közösségi Ügyek Hivatalának (ASCO) igazgatója.

Nagyvárad - E hét elejétől nyugdíjba vonult Koncsek Zita, a Nagyváradi Szociális és Közösségi Ügyek Hivatalának (ASCO) igazgatója.

Ilie Bolojan polgármester Felix Cozma aligazgatót bízta meg az igazgatói teendők ellátásával, meghatározatlan ideig. Mint elmondta, valószínűleg a versenyvizsga megszervezéséig fogja ellátni ezt a feladatkört. Amúgy az intézmény működése semmiben nem változott; a delegált igazgató jelenleg a fűtési segéllyel kapcsolatos teendőket, valamint a szerény anyagi helyzetűek számára nyújtandó élelmiszerosztás megszervezését tartja legfontosabb feladatainak. Az ASCO egyébként megrendelte az első háromezer típuskérvény kinyomtatását a fűtési segélyt igénylő váradiak számára, ezek elosztása valószínűleg jövő héten kezdődik el.

Ami pedig az élelmiszersegélyeket illeti: az ASCO kibérelt a Sucevei utcán, a 32-34 sz. alatt (szemben a Karaviem üzlettel) egy ingatlant erre a célra, mivel a polgármesteri hivatal volt étkezdéje – amint azt a Városi Tanács már megszavazta – a 2. számú nagyváradi ipari park vezetőségének székhelye lesz, tudtuk meg a kinevezett intézményvezetőtől.

Koncsek Zita két időszakon keresztül volt az ASCO igazgatója, legutóbb 2009-ben vette át az intézmény vezetését, ezt megelőzően a Bihar megyei Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság igazgatója volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!