ERDON Helyi hírek

2012.09.17. 18:58

I. Érmelléki Méhésztalálkozó

Bihar megye - Október 6-án, szombaton kerül sor Érmihályfalván az I.Érmelléki Méhésztalálkozóra a helyi strand területén.

Bihar megye - Október 6-án, szombaton kerül sor Érmihályfalván az I.Érmelléki Méhésztalálkozóra a helyi strand területén.

A program a következő: 8.30 óra – megnyitó (egyben az idei Dióverő Nagyvásár megnyitójával, utóbbi programjának ismeretésére visszatérünk); a rendezvény idején méhészeti eszközök és termékek vására; 9 – gyerekprogramok (a Futrinka Játszóházban); 10 – szakmai előadások: dr.Rusvai Miklós – Méhbetegségek, Balde Ernő – A nyárádvölgyi méhészegyesület, dr.Körmendy Rácz János – Apiterápia (gyógyítás méhészeti termékekkel), Gajdos Máté – Méhész voltam Új-Zélandon, a Méhészek Országos Szövetsége képviselőjének előadása; 16 – A méhek élete, fotókiállítás megnyitója, fotópályázat díjátadása; 17 – mézfelajánlások átadása a Szent Ferenc Alapítvány gálospetriben működő árvaházának (felajánlásokat folyamatosan lehet tenni addig is az alábbi elérhetőségeken). A vásár közben a helyi kultúrház csoportjai tartanak bemutatókat. További információ kérhető a 0745-961106-os telefonszámon, a meheszetermellek@yahoo.com e-mail címen, vagy az ermellekimehesztalalkozo.hu honlapon. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!