ERDON Helyi hírek

2012.08.15. 09:46

Leváltották

Bihar megye - Kedd óta új vezetője van a Bihar megyei Egészségbiztosítási Pénztárnak (CAS), miután az országos pénztár (CNAS) Varga György Lajos vezérigazgató megbizatásának visszavonásáról döntött.

Bihar megye - Kedd óta új vezetője van a Bihar megyei Egészségbiztosítási Pénztárnak (CAS), miután az országos pénztár (CNAS) Varga György Lajos vezérigazgató megbizatásának visszavonásáról döntött. A Bihar megyei pénztár honlapján közzétett közlemény szerint az igazgató leváltását a azoknak a hatékonysági mutatóknak a több mint 50%-kal történő változása tette indokolttá, melyek a menedzsment-szerződés alapját képezték. Az újonnan megállapított mutatók a CNAS elnökének idei, 305-ös számú rendeletében szerepelnek, s ezek gyakorlatilag módosítják a megyei vezérigazgatói tiszségre kiírt versenyvizsga metodológiáját. Kedd óta Varga György Lajos a CAS jogi tanácsadói tisztségét látja el, melyből felfüggesztették arra az időszakra, amíg a pénztár vezérigazgatója volt. Egyúttal a megyei intézményt szintén kedd óta Luciana Dorca megbízott igazgató vezeti, a volt gazdasági aligazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!