ERDON Helyi hírek

2012.08.09. 17:33

Ifjúsági Napok voltak Érkeserűben

Bihar megye - Augusztus első hétvégéjén másodjára került sor az Érkeserüi Ifjusági Napok megrendezésére, a helyi MIDESZ szervezésében.

Bihar megye - Augusztus első hétvégéjén másodjára került sor az Érkeserüi Ifjusági Napok megrendezésére, a helyi MIDESZ szervezésében.

 

Bár a megrendezés nehezebb volt, mint az előző években és a szervezők számításai nem mindig jöttek be, mégis úgy érzték, hogy ez a “falunap” az eddigieknél is jobban sikerült. A szombati program Dandé Ottó alpolgármester megnyitóbeszédével kezdődött, amit a helyi menettánc csoport felvonulása követett, majd elkezdődtek a szinpadi programok. Ennek keretében felléptek a helyi gyerekek, a Like Dance tánccsoport, a break-csapat, és a divatbemutató is volt. Az estét, már-már hagyomány-szerűen, a sepsiszentgyörgyi Insect együttes koncertje zárta, melyen a vártnál is többen jelentek meg. A koncert hangulata végigkísérte az éjszakát, a diszkóban Dj Amper és Bunny PG volt a hangulatfelelős.

Emlékezés mesebácsira

Vasárnap már a délelőtti órákban elkezdődtek a programok, kártya és asztalitenisz bajnokság volt a kúltúrházban, majd megemlékezést tartottak Számadó Ernő, a falu “mesebácsija” tiszteletére, szobránál, amit a MIDESZ-vezetők és a helyi lakosok is megkoszorúztak. A délutáni színpadi műsorok során elsőként a MIDESZ “mottóját” olvasásták fel, ami Számadó Ernő Én az ifjúság költője vagyok című verse. Ezt követte a helyi kislányok menet tánca, majd az éradonyi, ottományi, és érkeserűi fiatalok műsora volt megtekinthető. Az esti jó hangulatot az érsemjéni L&P Duó, majd a paptamási AmazonÁsz teremtette meg. A szabadtéri diszkóhoz Dj Csuka szolgáltatta a zenét. A szervezők ez úton is szeretnék megköszönni mindenkinek a jelenlétet, és nem utolsó sorban a segítséget.

Nyéki Ádám

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!