ERDON Helyi hírek

2012.07.19. 11:55

Várják az udvarhelyi birkózók jelentkezését

Először rendezik meg augusztus 3-án a Székelyudvarhelyi Birkózók Találkozóját, a kopjafaavatással, bemutató mérkőzéssel, alkalomhoz illő programmal egybekötött eseményre július 25. várják a birkózók jelentkezését.

Először rendezik meg augusztus 3-án a Székelyudvarhelyi Birkózók Találkozóját, a kopjafaavatással, bemutató mérkőzéssel, alkalomhoz illő programmal egybekötött eseményre július 25. várják a birkózók jelentkezését.

Kedves sportbarát, volt székelyudvarhelyi birkózó! Szeretettel üdvözlünk és tisztelettel meghívunk Téged és kedves családodat az augusztus 3-án első alkalommal megrendezett Székelyudvarhelyi birkózók találkozójára - áll a rendezvény névre szóló meghívójában.

Az augusztus 3-i udvarhelyi rendezvény kopjafaavatással kezdődik, ezzel az elhunyt sporttársakra emlékeznek, illetve állítanak emléket a városi sportcsarnok előtti téren. Ezt követően a Rákóczi Sportcentrumban folytatódik az ünnep, ahol a találkozóra érkezett sportolókat köszöntik és bemutatják. A tervek között szerepel több bemutató mérkőzés brassói, marosvásárhelyi és udvarhelyi fiatal birkózók részvételével, illetve régi emlékeket felidéző képkockák bemutatása. A szervezők alkalomhoz illő programmal, közös vacsorával és talpalávaló muzsikával várják az udvarhelyi gyökerekkel rendelkező birkózócsalád minden tagját. A névre szóló meghívókért július 25-ig várják az érintettek jelentkezését, a következő személyeknél: Bodrogi Csaba (Tel. 0040-744 506 945, email: sportisk@kn.ro), Katona László (Tel: 0040-744 822 940, email: stabiltech@gmail.com), Tamás Zoltán (Doki, tel: 0043-69 919 691 124, email: doki24@gmx.at)

A szervezők szívesen fogadnak felkínált tombolatárgyakat, melyeket a díszvacsora és az azt követő mulatság közben sorsolnak ki. Ugyanakkor a találkozóra egy olyan hivatalos bejelentéssel készülnek, mely a szervezők szerint komoly befolyással lesz az udvarhelyi birkózás jövőjére nézve.

„A székelyudvarhelyi birkózócsalád számít minden birkózó részvételére!" olvashatjuk a meghívóban, melyet az udvarhelyi birkózócsalád jeles tagjai, Bodrogi Csaba, Katona László, Tamás Zoltán, László Szabolcs és Ambrus Sándor írnak alá.

I. Székelyudvarhelyi birkózók találkozója, 2012. augusztus 3.

- programtervezet -

16.30 - Az elhunyt birkózók és birkózóedzők emlékére állított kopjafa leleplezése és koszorúzása a városi sportcsarnok előtti téren

17 - a sporttársak és hozzátartozóik fogadása, regisztráció, kötetlen beszélgetések

18 - a meghívottak köszöntése, díszmeghívottak, díszvendégek és a találkozó fővédnöke köszöntőbeszédei.

18,30 - a megjelent birkózók személy szerinti megszólítása és a résztvételi emléklapok átadása.

20,00 - a brassói és marosvásárhelyi birkózóklubbok sportolói megmérkőznek a Székelyudvarhelyi ISK birkózóival

22 - díszvacsora, a meghívottak és hozzátartozóik közös bálozása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!