ERDON Helyi hírek

2012.06.10. 18:03

Visszásság Alsólugason is

Büntetést szabtak ki a rendőrök Alsólugason egy jelöltre, mivel a voksolás napján is folytatta a kampányolást. A Mediafax hírügynökség szerint az RMDSZ helyi polgármesterjelöltjéről, Sorbán Leventéről van szó.

Büntetést szabtak ki a rendőrök Alsólugason egy jelöltre, mivel a voksolás napján is folytatta a kampányolást. A Mediafax hírügynökség szerint az RMDSZ helyi polgármesterjelöltjéről, Sorbán Leventéről van szó.A rendőrség azt közölte, vasárnap az élesdi rendőröket értesítették egyes személyek arról, hogy Alsólugason folytatják a kampányt bizonyos emberek.

„A rendőrök kiszálltak a helyszínre, s azt tapasztalták, hogy az egyik jelölt, a 31 éves S. L. folytatja a kampányolást, utólagos szolgáltatásokat ígérve meg” – áll a rendőrségi közleményben. E forrás szerint az adott polgármesterjelöltet 1400 lejre büntették meg.

Megkérdeztük magát az érintettet is. Sorbán Levente azt nyilatkozta, szerinte a PNL miatt nagyon kemény és ádáz volt a kampány. Egyébként úgy véli, nem történt semmi különös. Elmondása szerint kihallgatták a rendőrök, ám amikor megkérdeztük, hogy ezt követően milyen intézkedést hoztak, mi történt a továbbiakban, ő azt mondta, hogy semmi sem.

Szeghalmi Örs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!