ERDON Helyi hírek

2012.05.25. 09:59

Sikeres majális Biharfélegyházán

Bihar megye - Majális tartottak Biharfélegyházán, melyen időseknek és fiataloknak egyaránt szerveztek programokat. Este két koncert is várta a közönséget.

Bihar megye - Majális tartottak Biharfélegyházán, melyen időseknek és fiataloknak egyaránt szerveztek programokat. Este két koncert is várta a közönséget.

 

Már a kora délelőtti órákban gyülekeztek a bográcsosfőző versenyre készülők, hogy megfelelő helyet kapjanak és a kisállataikat kiállító személyek is igyekeztek megtalálni kijelölt helyüket. A programok 11 órakor kezdődtek mind az iskola, óvoda épületében, mind a kutúrotthon kertjében. A gyerekek kézműves foglalkozásokon vettek részt és az „1 perc és nyersz” játékon, ami nagy sikert aratott az apróságok körében. Az iskolások a nagyszínpadon rendezték meg a „Ki mit tud?”-ot amit a jelenlévők érdeklődéssel figyeltek. A majálist hivatalosan Kiss Sándor Elek, a megyei RMDSZ ügyvezető alelnöke, és Kelemen Zoltán polgármester nyitotta meg, majd Szabó Zsolt református lelkipásztorral köszöntötték a négy aranylakodalmas párt.

A közönség is táncolt

Délután a színpadi produkciók sorában Técsi Boglárka, Tóth Mónika és Csoma Csilla az NMD dalfesztival II., III. és IV. helyezettjei mai és régi slágereket adtak elő. A nagyváradi Ely menyasszonyiruha-szalon idén is bemutatta kínálatát, ezúttal 18 biharfélegyházai I.-IV. osztályos, és 4 nyolcadikos tanuló is volt a modellek között. Oláh Katalin és a biharfélegyházai Hallyday Dance nem csak azt mutatta meg, hogy milyen ügyesek, hanem a közönséget is megtanítottak néhány tánclépésre. Színpadra lépett a nagyszerű székelyhídi csapa, a B612 és a Tini Dance Center is. Négy év után ismét itt volt az Insect együttes, akik ezúttal is fergeteges hangulatot teremtettek. Az est sztárvendége Koós János és Dékány Sarolta volt, műsoruk után a jelenlévők és a község lakosai tűzijátékot nézhették meg.

Sajtós Renáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!