ERDON Helyi hírek

2012.04.16. 12:38

Műszaki cikkek ajándékba

Nagyvárad- Schmidt Katalin, a brüsszeli NATO Charity Bazaar Alapítvány elnöke számítástechnikai eszközöket adott át itteni iskoláknak és egyesületeknek.

Nagyvárad- Schmidt Katalin, a brüsszeli NATO Charity Bazaar Alapítvány elnöke számítástechnikai eszközöket adott át itteni iskoláknak és egyesületeknek.

 

A 280 számítógép, 168 képernyő, 45 nyomtató és 4 szerver ajándékozása a váradi Rotary klubnak köszönhetően vált lehetővé, mely civil szervezet biztosította a felszerelések szállítását, elraktározását és kiválogatását. A napokban zajlott átadási ünnepségen Schmidt Katalin, a brüsszeli NATO Charity Bazaar Alapítvány elnöke köszönetet mondott ezért Alexandru Moşnak, a Rotary klub vezetőjének, Claude Sercernek és Daniel Galantnak, akik munkatársai neki a belga fővárosban, Danielle Paternek, az OXFAM Alapítvány képviselőjének, Jacquelinne Darquennesnek és a Soignies települési Vöröskereszt csapatának a donációkért. Ugyanakkor azon meggyőződésének adott hangot, hogy a vakáció után a nagyváradi, illetve Bihar megyei iskolások sikerrel fogják hasznát venni a kapott adományoknak. Alexandru Moş, aki szintén jelen volt a rendezvényen arról beszélt, hogy a Rotary klub számára bármely olyan projekt fontos, mely a közösség javát szolgálja.

Átadták

Az elektronikai berendezéseket a múlt csütörtökön át is adták a szentjobbi, a körösgyéresi, a biharpüspöki, a vámoslázi, a mezőszakadáti, a köröskisjenői, a fugyivásárhelyi, a margittai, a barátkai, a tenkei, a feketerdői és magyargyepesi iskoláknak, valamint a nagyváradi Mihai Eminescu Főgimnáziumnak és a Félix otthonnak. A váradi önkormányzat ezúttal is köszönetet mond a NATO Charity Bazaar Alapítvány és a Rotary klubnak a nyújtott segítségért.

Ciucur Losonczi Antonius

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!